×
Meny

Star 5mm Back Zip Våtdrakt Dame

(9)
1 stk
Antall
1 stk
Limited quantity available
Antall
1 stk
2 stk
3 stk
4 stk
5 stk
6 stk
Limited quantity available
Antall
1 stk
2 stk
Limited quantity available
Antall
1 stk
2 stk
3 stk
4 stk
5 stk
6 stk
7 stk
8 stk
9 stk
Limited quantity available
Antall
1 stk
Limited quantity available
Antall
1 stk
2 stk
3 stk
4 stk
Limited quantity available
Antall
1 stk
2 stk
3 stk
4 stk
5 stk
6 stk
Limited quantity available
Antall
1 stk
2 stk
3 stk
4 stk
5 stk
6 stk
Limited quantity available
Antall
1 stk
2 stk
3 stk
4 stk
5 stk
6 stk
Limited quantity available
I handlekurv
  Lagre til senere
Gratis frakt med dette produktet
Levering 2-3 virkedager
365 dagers åpent kjøp

Legg til pakke

Se også

Legg til pakke

Beskrivelse

Star-serien med våtdrakter fra Mystic er rett og slett bare helt fantastiske. De er kompatible for bruk sammen med alle typer vannsport. Dette er også den serien fra Mystic som tilbyr flest og best utvalg med hensyn til inngang/utgang-designs på våtdraktene. Hovedfokuset har vært å designe en våtdrakt til en rimelig pris, i en flott stil og med glimrende egenskaper.

Forfriskningene i Star-serien for denne sesongen leverer virkelig varene. For eksempel så har alle de heldekkende våtdraktene fått seg myk -og varm polarforing både i området på ryggen og foran på brystet. Og ikke nok med det, Mystic har også tilføyet taping på sømmene i de utsatte områdene får å gjøre våtdrakten enda mer motstandsdyktig i å hindre vannet fra å trenge seg inn i våtdrakten.

Egenskaper:

 • Limte Blindsømmer
  • Dette gjøres ved å først lime sømmene før man deretter syr halvveis igjennom materialet. Dette er en virkelig genial måte å gjøre sømmene vanntette på.
 • Innvendig Taping Ved Utsatte Områder
  • Våtdrakten har gjennomgått innvendig taping i de utsatte områdene for å hindre at vannet skal kunne klare å trenge seg igjennom våtdrakten.
 • Glideskin Tynn Nakkekonstruksjon
  • Denne tynne nakkekonstruksjonen har en redusert tykkelse i hele nakkeområdet, noe som gjør at neoprensmaterialet kan følge kurvene rundt hele nakken med mindre press. Dette gjør at nakkeforingen bare føles ut som et ekstra lag med hud og vil dermed gi en strålende vanntetthet.
 • Aquabarrier (Vannbarriere)
  • Ved å silikonprinte nøkkelområdene, så skaper dermed Aquabarrier et skjold som hindrer vannet i å trenge seg inn i våtdrakten.
 • 4-veis Strekkbare Kneputer
  • Super-Tex stoffet som brukes i området ved knærne på denne våtdrakten har en skikkelig god holdbarhet, og strekkbarheten er fra absolutt øverste hylle. Dette vil dermed resultere i en utmerket bevegelsesfrihet, men også en strålende beskyttelse av knærne.
 • Borrelås Lukkesystem Ved Anklene
  • Denne våtdrakten er utstyrt med borrelåsstropper ved anklene. Dette gir en tett og god passform, i tillegg til at våtdrakten blir mer motstandsdyktig mot vannet som prøver å trenge seg inn i våtdrakten. De kommer ikke integrert i selv våtdrakten, så du har valgmuligheten å bruke dem eller ikke.
 • Bakside-Glidelås
  • Glidelås på baksiden er den mest klassiske lukkemekanismen på en våtdrakt. Det er garantert den mest enkle måten å komme seg inn i våtdrakten på, men det kan ofte bety også at vann kan klare å trenge seg igjennom foringen i nakken. Dette skjer i kontrollerte og små mengder som da også avhenger av hvilken modell pluss eventuell dobbelforing.

Materiale:

 • 50% M-Flex
  • M-Flex er et høykvalitets neoprenmaterial med en enestående flex og en fantastisk god strekkbarhet.
 • 50% SoftTouch
  • Hovedingrediensen på alle våtdrakter er neopren. Mystic bruker dette SoftTouch-materialet på mange av sine våtdrakter. Dette er et nøyaktig laminert lag av mykt neopren som gir en strålende komfort og en utmerket passform.
 • Polarforing (Paneler På Bryst -Og Rygg)
  • Til aktiviteter i kaldt vann så er det ingenting som slår Polarforingen på Mystic sine våtdrakter. Dette innerlaget kjennes mykt mot huden og vil reflektere kroppsvarmen din slik at du vil holde deg varm enda lengre.

Kompatible deler

Finn produkter som er kompatible med Mystic Star 5mm Back Zip Våtdrakt Dame:

Kompatible deler

Spesifikasjoner

Nivå:
Beginner
Tykkelse:
5/3mm
Aktivitet:
Wakeboarding, Kitesurfing, Surfing, Brettseiling, SUP (Stand Up Paddling), Skimboarding
Zip Type:
Back Zip
Vann Tempratur:
10-14 °C
Våtdrakt Type:
Fullsuit
Kjønn:
Kvinne
Årgangen:
18

Populære produkter

Vis alle

Fra samme merke

omtaler   (9)

Ble gitt som gave, og mottaker var strålende fornøyd med drakten og kvaliteten. Veldig kjapp levering
Tove Bakke (Hundvåg)
03-08-2020
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Great experience, product is high quality and as described and expected. Delivery was fast and no issues were met. Perfect shopping 👌
Marta Joanna Maciejczyk (Tananger)
24-07-2020
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Er yderst tilfreds med både produkt og service!
Emilie H.
13-08-2020
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Mycket bra köp. Bra produkt och bekymmersfritt köp!
Hans Ericsson (Visby)
11-08-2020
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Really poor quality. The seams are already ripping apart, there are a lot of holes on the seams and even the glue is shown, which will rip apart after not many times of using it. Worst quality I’ve ever seen on a wetsuit. Deffo not recommend to buy it.
Anette Bauer (Kaikoura)
13-03-2024
Stjerner: 1 av 5 mulige!
Svar fra SkatePro:  Hi Anette, thank you for taking your time to give us feedback. We're sorry to hear about the quality of your wetsuit! It sounds like it might have a manufacturing defect. We have already offered to open a claim case for you or a free return. Please reach out to us if you need more assistance. ✌ / Your SkatePro Team
Decent price, quality and fit. Tested in Moray Firth January 2023 and kept nice and warm.
Iain M. (Banff and District Ward)
04-01-2023
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Vis alle 9 omtaler
SkatePro