×
Meny

Psycho Tech Hooded 6mm Chest Zip Våtdrakt Dame

(3)
1 stk
Antall
1 stk
2 stk
3 stk
4 stk
5 stk
6 stk
Limited quantity available
Antall
1 stk
2 stk
3 stk
4 stk
5 stk
Limited quantity available
Antall
1 stk
2 stk
3 stk
4 stk
Limited quantity available
I handlekurv
  Lagre til senere
Gratis frakt med dette produktet
Levering 2-3 virkedager
365 dagers åpent kjøp

Se også

Beskrivelse

Som en del av Psycho Tech-kolleksjonen fra O'Neill med våtdrakter, så introduseres denne 6 mm F.U.Z.E-versjonen av deres våtdrakter. Den levere en perfekt blanding av varme og fleksibilitet. Våtdrakten er også stappfull av tekniske egenskaper slik at når du surfer med denne våtdrakten på deg, så vil det føles ut som om du ikke har våtdrakt på deg i det hele tatt. Psychovåtdrakten vil også holde deg god og varm under de aller fleste værforhold.

Denne tykke og varme versjonen kommer med en hette og vil bli din trofaste følgesvenn mens du surfer under de aller mest kalde forholdene.

Denne våtdrakten er et utmerket valg til ivrige surfere som ikke vil mangle på noe som helst når det gjelder til deres våtdrakter.

Egenskaper:

 • Armer/Legger: Technobutter 3
  • Technobutter 3 -materialet er et eksklusivt material fra O'Neill som er skikkelig strekkbart. Kjempelett neopren har blitt fusjoneret med Envyskum- gummikjerne. Det perfekte materialet til å gi varme og komfort gjennom hele dagen.
 • Bryst/Rygg: TechnoButter Air Firewall Smoothskin
  • Den mest avanserte isolerende typen av neopren som er tilgjengelig fra serien til O'Neill. Ved å bruke fanget luft, så har de klart å gjøre dette Firewall-materialet i stand til å virkelig levere en god varme der et er behov for det. Denne teknologien gjør også at våtdrakten blir vindtett og hurtigtørkende.
 • Rumpe/Lår: TechnoButter Firewall
  • Et skikkelig lett -og isolerende lag med neopren og en innebygd skumkjerne. Vannavstøtende SmoothSkin på yttersiden og et innerlag som holder godt på varmen.
 • Fluid Seam Weld
  • Dette er en 8 mm tykk silikonbasert -og uretanforseglet ytterside som har et trippelt lag med lim og blindsømmer på innsiden. Da sitter man igjen med et vanntett, holdbart og kjempefleksibelt resultat.
 • F.U.Z.E. -Lukkesystem
  • F.U.Z.E. (Front Upper Zip Entry) minner svært om Z.E.N. -lukkesystemet i selve konstruksjonen, bare det at F.U.Z.E har blitt montert foran ved brystområdet. Dette systemet vil gi godfølelsen av å være trygg og tørr, i tillegg til å ha bevegelsesfrihet med våtdrakten.
 • 360° Barriere Med Dreneringshull
  • Dette systemet er en del av F.U.Z.E-lukkesystemet som sørger for at du får full flushing og beskyttelse. Med sine dreneringshull, så kan du være trygg på at våtdrakten ikke suger til seg overflødig vann som du må bære rundt på.

Spesifikasjoner

Nivå:
Advanced
Tykkelse:
6/4mm
Aktivitet:
Wakeboarding, Kitesurfing, Surfing, Brettseiling, Vannski
Zip Type:
Chest Zip
Vann Tempratur:
5-10 °C
Våtdrakt Type:
Fullsuit, Hooded Fullsuit
Miljøvenlig:
Aqua Alpha Løsemiddelfri
Kjønn:
Kvinne
Årgangen:
19/20

Populære produkter

Vis alle

Fra samme merke

omtaler   (3)

Very warm wetsuit, the fit is super good except for the wrist, which is extremely tight..
Ida Rasmussen (Hammenhög)
27-01-2023
Stjerner: 3 av 5 mulige!
Jättebra våtdräkt som är varm och skön! Bra storleksguide också! Den passar perfekt
Filippa F. (Löttorp)
31-12-2020
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Vis alle 3 omtaler
SkatePro