Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny

Quarter Pipe Rampe

(15)
Video
Video
Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

En komplett Quarter pipe rampe med plattform og coping, kraftig stål konstruksjon. En Quarterpipe er grunn elementet i en skatepark, er som ingen quarters er som ingen skatere, kan brukes av alle. Smart modulært design så du kan bygge den sammen med andre freshpark ramper, bla. funbox eller flere quarters. Kan utvides med oppgraderings pakken så den bliver høyere og får en større plattform. Hjul settet (kjøpes seperat) kan monteres lett på for å transportere rampen omkring.

- 33" (83cm) Høy
- 47" (119cm) Bred
- Foldbar for lett transport / nedpakning
- Holdbar & Værbestandig design (paneler av composit ABS plast)
- Modulær design for sammenkobling med andre freshpark produkter
- Egen vekt 71kg (157 lbs)
- Maximum vekt 220kg (500 lbs)

Sikkerhets rekkverk, hjul samt oppgraderingspakke kjøpes separat.

Vis alle

omtaler   (15)

Veldig bra, unga er storfornøyd
Aud Elina Haugerud (Lena)
26-08-2015
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Det er tydeligt at det man betaler for er muligheden for at klappe den sammen. Det fungere lidt klodset og er ikke noget man gider gøre ofte. Den kunne godt havde buet lidt mere og overgangen fra man køre af og på er lidt hård. Pladerne er meget glatte. Når det så er sagt er det en hyggelig lille sag man kan havde god glæde af. Men om den er pengene værd vil jeg ikke mene. For de penge skulle man nok havde bygget noget selv. Men hvis man ikke har plads til det kan man hodt nøjes. Tilgengæld har der været super god betjening og selvom det var pakket forkert fra fabrikken, har det ikke været noget problem. Der har været super god service hele vejen igennem og fik hurtigt tilsendt det rigtige udstyr. Så 5 hjul til skatepro for servicen :-)
steven ferdinandsen (Ølstykke)
01-04-2014
Stjerner: 3 av 5 mulige!
Vi har købt den til vores klub og De unge er ikke helt tilfredse med den, de synes ikke at den står stabilt nok, her ud over er den svær at køre med, da hjulene ikke vil dreje med når vi går med den. Hilsen Klub Vedbæk
Minea Beha (Nærum)
01-04-2014
Stjerner: 3 av 5 mulige!
Vis alle 15 omtaler
SkatePro