Vintersalg
Spar opp til 50%  -  Mer enn 1.500 varer på salg!  -  Klikk her
×
Meny

Freeride Skipakke

Beskrivelse

Er du klar til å kjøre i bakken med nytt og friskt frikjøringsutstyr? Da trenger du ikke lete lenger enn til vår pakke med frikjøringsski og -bindinger! Med denne pakken har du friheten til å skape ditt eget ideelle oppsett, med ditt eget valg av frikjøringsski og bindinger.

  • Freeride-ski: Vårt utvalg av frikjøringsski er designet for eventyrlystne som elsker å utforske utenfor allfarvei. Disse skiene utmerker seg i dyp pudder og varierende terreng, og gir den ultimate pudderskiopplevelsen.
  • Bindinger: Kolleksjonen vår av skibindinger er håndplukket for å passe perfekt til frikjøringsskiene våre. Bindingen kan justeres og er kompatibel med ulike sålenormer, noe som gir en sikker og komfortabel passform for alle skiløpere.

For å gjøre frikjøringspakken komplett tilbyr vi en skibag som gjør det enklere å transportere skiene. Du kan også legge til en GRATIS SkatePro-halsvarmer for å holde deg varm i bakken!

For ekstra bekvemmelighet tilbyr vi profesjonell montering mot en ekstra avgift. Våre erfarne teknikere sørger for at bindingene dine er riktig og sikkert montert, slik at du kan føle deg trygg og få best mulig ytelse på snøen.

Hvorfor kjøpe en frikjøringspakke? Ved å velge vår pakke med frikjøringsski og -bindinger sparer du ikke bare penger sammenlignet med å kjøpe varene enkeltvis, men du kan også nyte godt av at utstyret ditt er perfekt tilpasset og klart til bruk. Med vårt nøye utvalgte utvalg av toppkvalitetsprodukter og ekstrautstyr har vi alt du trenger for å ta frikjøring til neste nivå.

Vis alle

Spesifikasjoner

Bindinger:
Ikke inkludert

omtaler   (1)

Perfect job. Very profesdional
William Roberts (Afton)
10-05-2023
Stjerner: 5 av 5 mulige!
SkatePro