Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny

Feelgood Flying V Dame Snowboard

Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Snowboard fra Burton - formålslaget til damene.

Dette brettet har en fin metallisk/kameleon finish. Vil se best ut under lyse forhold.

Feelgood Flying V er et Directional TwinTip board som er designet med et lekende DNA som vil ta deg rundt forbi i hele fjellet. En myk til medium flex i kombinasjon med Squeezebox-teknologien gjør at dette energifylte brettet er stappfullt av pop samt lett å kontrollere. Squeezebox er en profilert kjerne som sørger for en umiddelbar respons i både tip og tail på snowboardet.

Den spesialiserte lettvektede SuperFly II 700g trekjernen sørger for at alle de ulike områdene på brettet får den nødvendige flex til enhver tid når det trengs, dermed leverer Feelgood Flying V alltid igjen en prestasjon fra øverste hylle.

Ingeniørene hos Burton har jobbet målrettet for at dette snowboardet skal passe absolutt midt i blinken for de kvinnelige snowboardkjørerne. Og for at Feelgood Flying V skal kunne levere et skikkelig godt flex for ekstra kontroll og komfort, så har dette snowboardet blitt konstruert med Burton sin egen Specific Triax for kvinner.

Så damer, det er bare å sette i gang å både surfe på puddersnøen og komme seg avgårde til parken, det er tid for snowboardkjøring!

Spesifikasjoner

Snowboard Flex:
4
Core Tech:
Super Fly II 700G Core
Base:
WFO
Bindings system:
Channels
Form:
Directional Twin
Nivå:
Øvet, Avansert
Kjøre Stil:
All Mountain
Bredde:
Standard
Profil:
Hybrid Rocker
Bindinger:
Ikke inkludert
Miljøvenlig:
FSC Sertifisert Tre
Kjønn:
Kvinne, Unisex

Fra samme merke

Vis alle

SkatePro