Vintersalg
Spar opp til 50%  -  Mer enn 1.500 varer på salg!  -  Klikk her
×
Meny

Snowboard Bindinger & Montering - Snowboard pakke barn

Beskrivelse

Ønsker du å shredde i bakken med nytt utstyr? Med vår snowboard- og bindingspakke får du alt du trenger for å komme deg ut i bakken. Miks og match ditt favorittsnowboard fra de beste merkene våre, og kombiner det med bindinger som gir utmerket ytelse og stabilitet.

Fullfør snowboardoppsettet ditt med ekstrautstyret vårt. Legg til en snowboardbag for å beskytte utstyret ditt under transport, og ikke glem en halsgator for å holde deg varm på kjølige dager på fjellet. Enten du velger å tilpasse utstyret ditt eller velge et komplett oppsett, kan du spare penger ved å samle snowboard og bindinger i vår snowboard- og bindingspakke!

Gå ikke glipp av denne fantastiske muligheten til å få tak i det nyeste snowboardutstyret. Snowboard- og bindingspakken vår gir deg den perfekte kombinasjonen av kvalitet, ytelse og pris. Gjør deg klar for en episk sesong med snowboardeventyr - kjøp din pakke i dag!

Og ikke glem å legge til bindingsmonteringstjenesten hvis du vil at ekspertene våre skal montere bindingene for deg.

Vis alle

Spesifikasjoner

Bindinger:
Inkludert

omtaler   (1)

Used this to get a slight discount when purchasing the board and bindings together. They were delivered separately and I mounted them myself. If I remember correctly that was the option I chose on purpose.
Brendan Young (Eidsvoll)
31-01-2023
Stjerner: 5 av 5 mulige!
SkatePro