MENY

Chaya Fashion Lilla Retro Rulleskøyter

NOK 1.399,-
Chaya Skates
Zoom
Vennligst velg skostørrelse 
Lagre til senere
 par

Beskrivelse

Disse Fashion retro rulleskøyter fra Chaya er high-end roller skates, som inkorporerer en rekke av de teknologiene som Chaya har utviklet og forbedret gjennom sin kjærlighet og opplevelse fra roller derby.

Støvelen er utført med høy ankelstøtte. Den er dekket med vinyl for et klassisk utseende og god slitestyrke. Heel Cup'en er varmeformbar og lar deg skreddersy passformen. Det anatomisk formet ankel-område sikrer riktig mengde støtte og gjør disse roller skates behagelige å bruke, selv under lengre turer.

Chaya har valgt å bruke sine Shira plates på disse retro rulleskøyter. De er laget med en blanding av nylon og glassfiber, som gjør dem kraftige, men samtidig holder vekten nede. Kombinert med 20° støpte aluminiums trucks og Jelly Interlock cushions, får du meget manøvrerbare quad skates, noe som er gøy å kjøre og ekstremt lett å kontrollere.

Shira platene komme med Chaya Dual Center Mounting, noe som gjør dem enkle å bytte over til en annen Chaya støvel. Dette betyr at du kan bruke platene til flere forskjellige støvler, avhengig av hvor og hva du skater.

Octo Paseo hjulene er laget med en myk og grippy durometer. Controller toe stopperen gjør retningendringer og bremsing til en lek.

Spesifikasjoner

Hjuldiameter:
62mm
Plate materiale:
Fiber, Plast, Kompositt
Støveltype:
One-piece
Innerstøvel Detaljer:
Innebygget, Anatomisk utformet, Varme formbar
Lukkemekanisme:
Snøre
Kulelager presisjon:
ABEC-7
Hjulbredde:
38mm
Hjulhardhet:
78A
Hjulmateriale:
PU støpt
Cushioning:
84A
Støvelmateriale:
PU-lær
Innerstøvel materiale:
Mesh, Skum
Cuff:
Høy ankelstøtte, Innebygget
Bremse:
Ja

Omtaler

Det er ingen vurderinger på norsk. Vis produktomtaler på andre språk (6 produktomtaler)

Trygg e-handel