×
Meny
Tilbake |

Vidda Backcountry Støvler

(6)
Outlet - Emballagen har skader
Zoom
Vis størrelsesguide
1 par
Antall
1 par
Limited quantity available
I handlevogn
  Lagre til senere
Gratis frakt med dette produktet
Levering 2-3 virkedager
365 dagers åpent kjøp
Beskrivelse

Dette er Madshus Vidda langrennsko, som er designet til å passe herrer. Men en god ankelstøtte, varme og komfort er disse skiskoene gode til fjelleventyr i varierende terreng og snøforhold. Denne langrennsskoen er kompatibel med Rottefella BC bindingssystem.

  • Thinsulate Insulation gir skiskoen en perfekt termisk isolasjon for å sikre at du er komfortabel, selv i det kaldeste været eller i den høyeste luftfuktigheten
Spesifikasjoner
Ekstra Egenskaper:
Thinsulate
Kompatible bindinger:
Rottefella BC
Ski type:
Backcountry
Kjønn:
Mann
Vis alle

omtaler   (6)
Fin sko i riktig størrelse. Den er litt "tight" i BC-bindingen, og jeg er litt usikker på hvordan den vil fungere på en turskøyte m/BC-binding.
Hans J. Struksnæs (OSLO)
04-05-2021
Stjerner: 3 av 5 mulige!
Ubrukelig. Produktet må være en ren konstruksjonsfeil! Øverste hempe for skolisser er plassert på siden av skoen slik at ved berøring av det andre benet/skoen vil kommer den i kontakt med tilsvarende på den andre skoen. Når hempen er av plast(!) ryker svært lett av.
Bengt Eriksen (strømmen)
17-03-2021
Stjerner: 1 av 5 mulige!
Svar fra SkatePro:  Tusen takk for din tilbakemelding.
Jeg kan se at du har sendt dem i retur og at alt burde være i ordren der.
Jeg kan også godt se og forstå hva du mener når det gjelder utseende på skoene, men dette er bare sånn de er produsert. Jeg vil tro at dette er en smakssak som er opp til hver enkelt.
/Sara
The boot separated from the sole on my first back country ski. Both boots.
Elizabeth Chandler (New Castle)
05-01-2022
Stjerner: 1 av 5 mulige!
Svar fra SkatePro:  Thank you for your effort to write this review! I see that you also have been in contact with our customer support, and we have issued a full refund for this product. It seemed to be a production error. Our apologies again for the inconvenience! // Doreen
Vis alle 6 omtaler
SkatePro