×
Meny

Glide Tape Eco 10m Glidevoks

(2)
1 stk
Antall
1 stk
2 stk
3 stk
4 stk
5 stk
6 stk
7 stk
8 stk
9 stk
10+
Antall
1 stk
2 stk
3 stk
4 stk
5 stk
6 stk
7 stk
8 stk
Limited quantity available
I handlekurv
  Lagre til senere
Gratis frakt over kr 999
Levering 2-3 virkedager
365 dagers åpent kjøp

Se også

Beskrivelse

Å ta vare på planeten vår er noe vi alle kan bli med sammen og være enige om at er verdt et forsøk. Så hvorfor ikke hjelpe til med noe mer, mens du bruker en strimmel Optiwax Glide-tape til skiene dine?

Eco-linjen med glidebånd fra Optiwax er laget for å ha svært liten innvirkning på vår planet, men en stor innvirkning på skiene dine. Påfør dette glidebåndet til både toppen og bunnen av skiene, slik at de kan glide uanstrengt gjennom snøen. Videre vil denne funksjonen hjelpe deg med å holde skiene tørre og de forhindrer is i å bygge seg opp.

Både papirdelen av båndet og boksen den kommer, er laget av resirkulert papir. Voksen som brukes til denne båndet er et bionedbrytbart materiale som gir deg optimal glid i de fleste forhold.Den tåler temperaturintervallet fra + 5 ° C og helt ned til minus 20 ° C noe som også betyr stor allsidighet når det gjelder bruk under varierte forhold.

Denne vanlige versjonen har en bredde på 60 mm og vil være perfekt for de fleste typer langrennsski. Bruken er enkel og rask og gir deg mer tid for å gå på ski. Bare bruk båndet med varme og børst det etterpå.

Spesifikasjoner

Temperatur:
+5 til -20 °C
Aktivitet:
Langrenn
Voksform:
Glide Tape
Fluor-innhold:
Ingen fluor
Voks bredde:
60mm
Voks lengde:
10m

Populære produkter

Vis alle

Fra samme merke

omtaler   (2)

I took Optiwax Glide Tape to rewax my xc skin skis whilst on holiday. Less risk of contaminating skins with wax and no mess from scraping. Iron on and brush off. Very easy to use and great glide!
Norman M. (Littleborough Lakeside Ward)
24-02-2020
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Easy to use and lasts well. Sometimes uneven when applied so I give it a quick iron once the paper is removed to smooth out and make brushing easier.
Simon Collier (Widnes)
22-01-2019
Stjerner: 5 av 5 mulige!
SkatePro