×
Meny

Skateboard Pakke

Beskrivelse

Skateboardpakke - Den perfekte pakken for skateboardentusiasten! Skateboardpakken inneholder alt du trenger for å komme i gang med skateboarding - eller for å ta ferdighetene dine til neste nivå. Alle skateboardene våre er ferdig montert og leveres med komponenter av høy kvalitet for en jevn kjøring.

Du kan velge mellom flere skateboardmerker. Vi har komplette skateboards for alle nivåer - fra nybegynnere til profesjonelle. Og det beste er at det er mye kul grafikk å velge mellom i vårt utvalg av komplette skateboards.

Sammen med skateboardet får du følgende ting når du kjøper skateboardpakken:

  • Hjelm: Beskytt hodet med en hjelm av høy kvalitet som oppfyller alle sikkerhetsstandarder. Ulike farger og design er tilgjengelige, slik at du kan finne den perfekte hjelmen som passer til din personlighet og stil.
  • Beskyttelsessett: Våre beskyttelsessett inkluderer kne-, albue- og håndleddbeskyttere som beskytter deg mot støt og blåmerker mens du lærer eller prøver nye triks.
  • Skateverktøy (valgfritt): Et skateverktøy er uunnværlig for alle skateboardere. Det gjør det mulig å justere trucken, skifte hjul og utføre andre vedlikeholdsoppgaver. Skateverktøyene våre er laget av materialer av høy kvalitet og er bygget for å vare.
Vis alle

omtaler   (11)

Great deal!
Maciej Zyskowski (Kløfta)
21-04-2024
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Mye for pengene 🤩
Morten K. (Hauglandshella)
10-08-2023
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Svært gunstig valg for førstegangskjøpere. Full pakke til lavere pris. Betryggende at alle varer hos SkatePro virker å være av god kvalitet for oss noviser så man slipper å lure.
Bjørn Standal (Molde)
17-07-2023
Stjerner: 5 av 5 mulige!
👍👍👍
Henning Normann Kravik (Oslo)
11-01-2022
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Vis alle 11 omtaler
SkatePro