Ryddesalg
Spar opp til 60%  -  Mer enn 1000 varer på salg!  -  Klikk her
×
MENY
Powerslide skates

Powerslide Vi Supercruiser Inline Bremse

NOK 219,-
(9)
Zoom
På lager
1 stk
Antall
1 stk
2 stk
3 stk
4 stk
5 stk
6 stk
7 stk
8 stk
9 stk
10+
  Lagre til senere
Beskrivelse

110 mm komplett inline bremse til Powerslides Vi Supercruiser og Vi Fothon inline skøyter. Monteringsskruer er inkluderet.

Passer med
Vis alle
omtaler   (9)
Produktet er godt i seg selv. Men det jeg er mest fornøyd med, er at reservedelen kom så raskt! Jeg bestilte på en onsdag og fredag var den nye bremsen på plass, slik at jeg kunne komme meg på skøytene igjen!!
Bo Hansen (Ås)
25-09-2018
Stemmer: 5 av 5 mulige!
Hadde lenge ønsket meg en sparkesykkel, så kjøpte denne som en bursdagsgave til meg selv. Veldig praktisk at den slås sammen lett. Enkel, men kanskje litt klumsete å ta med seg på kollektive transportmidler. Også grei å ta med seg inn på matbutikken. Ruller behagelig på nyere asfalt, men mer utrygt på gammel asfalt, men det sier seg vel selv. Da jeg fikk sparkesykkelen og skulle montere den sammen, så var strikken som holder styret fast kuttet av. Så dog ikke på dette som et stort problem. Styret rører også på seg litt, men siden man kan legge sammen sykkelen så er det vanskelig å unngå. Bæreremsen med plastikkfeste brakk dessverre etter en uke. Har ellers blitt svært lykkelig av den etter en måneds bruk. Veldig bra at det er mulig å endre på høyden (er 178cm høy). Mange mener jeg har blitt for voksen for en sparkesykkel (er 20 år), men jeg har trillet med smil fra øre til øre rundt siden dag én. 7/10, would buy again!
J. Simpanen (Helsinki)
03-08-2017
Stemmer: 5 av 5 mulige!
Arrived very quickly in the post but the screw is too big for the hole on the skate. Don’t know if the fault it is with the screw from the brake kit or with the skate.
Matthew Smith (London)
08-01-2020
Stemmer: 2 av 5 mulige!
Vis alle 9 omtaler