Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny

Crox Hockey Skøyter

(48)
Video
Video
Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Crox ishockey skøyter er flott for fritid og lokale hockey spill på den frosne innsjøen. De har en lys konstruksjon med god termisk isolasjon på en softboot skøyte, som er behagelig selv for lengre økter.

De brukte matrialene tåler temperaturer ned til -25 ° C, men beholder fortsatt sin fleksible funksjonalitet. Den indre foringen er anatomisk formet for å gi støtte rundt ankler og akilles områder.

Lisser, powerstrap og mikrojusteringsspenne sørger for en trygg og solid passform hver gang.

Tempish Air 2-bladet er laget av rustfritt stål, noe som bidrar til levetiden til Crox skøytene.

Spesifikasjoner

Støvel materiale:
Plast
Innerstøvle materiale:
Nylon
Lukke mekanisme:
Snøre, Spenne, Borrelås
Cuff:
Fleksibel, Høy ankelstøtte
Blad materiale:
Rustfritt stål
Blad slipning:
Fabrikks slebet
Toepick:
Ingen
Utskiftbar blad:
Ja

Fra samme merke

Vis alle

omtaler   (48)

Veldig fornøyd, gjorde som mange andre her og bestilte 2 str større enn det som stod i anbefalingen og da passet de perfekt!
Stian Engelstad (Knapstad)
23-02-2021
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Bestilte 2 størrelser større enn det jeg vanligvis benytter. Kan legge inn såle og benytte tykke sokker. Svært behagelige å ha på.
Kai S. (Moss)
22-02-2021
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Varm og god på foten. Kjøpte ett nummer større enn vanlige sko så derfor plass til ekstra sokker. Fikk stålet slipt og det angrer jeg ikke på.
jahn-otto fiskvik (Fauske)
04-02-2021
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Sønnen min bruker 44/45. Har kjøpt skøyter 46 og det passer bra.Kort leveringstid.
Valentina Stamatova (Hamarvik)
02-02-2021
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Kjøpte str 45 bruker til vanlig 43/44, de passer helt perfekt!
Eva Maria Flesland (Hagavik)
04-01-2021
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Fornøyd med service, men merk at disse er heller små i størrelsen. Datteren min bruker 38 i sko, skøytene i størrelse 39 var bare så vidt store nok.
Christian M. (Høvik)
06-02-2019
Stjerner: 3 av 5 mulige!
Skøytene som jeg bestilte i størrelse 3p var alt for små. De lignet mer en 37. Synes prisen for å sende i retur er veldig drøy. 200 kr for å bytte skøyter som ikke passer? Eneste positive å si denne gangen er at det var kjapp levering.
Marlene S. (Kongsberg)
06-02-2019
Stjerner: 2 av 5 mulige!
Svar fra SkatePro:  Vis skjøytene ikke passer som beskrevet på våres hjemmeside, bytter vi mere en gjerne uten omkostninger for deg. Vi har hatt utfordringer med størrelsen fra Tempish, og har lagt ut en størrelsesguide under billedene, så det er lettere og beregne størrelsen i forhold til brukerens fot. Bra å høre du fikk varen kjapt :)
Veldig komfortable skøyter som holder beina varm. Fornøyd med kjøpet. Pass!!!! pa riktig storelse. Måtte gå fra 45 til 47, og det koster dyrt for a returnere.
Larysa M. (SAUPSTAD)
23-01-2019
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Skøytene gir veldig mye for pengene. De er gode til lek på isen, lett å ta av og på, og ikke minst utrolig stødig og komfortable. Vær imidlertid obs på små størrelser. Måtte gå fra 45 til 47 for å passe på foten. Jeg røk også en reim når jeg skulle stramme skøyta ved første bruk. Vær også obs på dårlige returordninger. Kostet meg kr 199 for å returnere paret som var for små i størrelsen. Det er heller ikke med returlapp. Den må registreres online og skrives ut.
Patrick Iversen (Oppdal)
21-01-2019
Stjerner: 3 av 5 mulige!
Svar fra SkatePro:  Vis skjøytens størrelse ikke lever opp til hva vi skriver på våres hjemmeside, vil vi mere en gjerne bytte dem, uten omkostninger for deg. vi har lagt ut en størrelses guide under bildene så det er lettere og beregne hvilken størrelse som passer til foten. Vis skolissene ryker ved første forsøk, sender vi gladelig noen nye til deg. Godt å høre du likte skjøyten ellers :)
Rask levering og veldig behagelige å ha på beina👍🏻👍🏻
Henning Bråto (Hof)
15-01-2019
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Bestilte en str større enn jeg bruker i sko, men var dessverre altfor små. Koster 199kr å benytte returlapp via Skatepro (retur I Norge), eller 350-400kr for å sende tilbake til Danmark. Blir mye i frakt både for bestilling og retur, så derfor sjanser jeg ikke på et par til i tilfelle de heller ikke passer. Skøytene var kjempefine, ingenting å utsette på de,bortsett fra veldig små i str.
Nina I. (Askim)
14-01-2019
Stjerner: 3 av 5 mulige!
Svar fra SkatePro:  Vis størrelsen på skjøytene ikke lever opp til hva vi skriver på hjemmesiden, bytter vi gjerne uten omkostninger for deg. Vi har lagt ut en størrelsesguide under bildene, som gjør det lettere å beregne riktig størrelse. Vi har ikke noe lager i norge, og retur beløpet på 199kr er til Danmark, så 350-400kr for retur til Danmark er ikke korrekt. Du er også velkommen til å finne en annen returmåte av eget ønske, som f.eks. Posten, uten å benytte deg av våres tilbud om returnering. Så lenge produktet kommer tilbake til oss, er vi åbne for alle muligheter. Våres retursystem er bare et tilbud fra våres side, og ikke den eneste mulighet :)
Tempish er en rigtig god skøjte, jeg har ikke fortrudt købet.
Diana R. F. Christiansen (Sæby)
01-03-2021
Stjerner: 4 av 5 mulige!
Kanon gode skøjter, en rigtig god og hurtig service
Randi Grav Jacobsen (Sydals)
13-01-2020
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Dejlig skøjter , og slibningen var også fin. Post Danmark må i gerne bytte ud med en anden service.
Bo Kelting (Tørring)
13-01-2020
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Vis alle 48 omtaler
SkatePro