×
Meny

RSK 2 Mens Skøyter

(51)
1 stk
Antall
1 stk
2 stk
3 stk
4 stk
5 stk
6 stk
7 stk
8 stk
9 stk
10+
Antall
1 stk
2 stk
Limited quantity available
Antall
1 stk
2 stk
Limited quantity available
I handlekurv
  Lagre til senere
Gratis frakt over kr 999
Levering 2-3 virkedager
365 dagers åpent kjøp

Legg til pakke

Se også

Legg til pakke

Beskrivelse

Hockey-look-a-like fritidsskøyter til menn

RSK fritidsskøyter fra Roces er designet for menn og egner seg til allsidige aktiviteter på isen. De har den kule looken fra hockeyskøyter, men er mye mykere og mer behagelige å ha på.

Tekniske egenskaper

  • Hockeyskøyteinspirert utseende
  • Svært komfortable og ventilerende takket være myke sidepaneler i mesh
  • Forsterket syntetisk overdel for ekstra slitestyrke
  • Anatomisk formet polstring for bedre passform
  • Hockeyblad i rustfritt stål (vi anbefaler å slipe dem før bruk)

Spesifikasjoner

Støvel type:
Hard
Støvel materiale:
PU-lær, Plast
Innerstøvel detaljer:
Innebygget, Anatomisk utformet
Innerstøvle materiale:
Mesh, Skum
Lukke mekanisme:
Snøre, Powerstrap
Cuff:
Stabil, Høy ankelstøtte
Blad materiale:
Rustfritt stål
Toepick:
Ingen
Utskiftbar blad:
Nei

Populære produkter

Vis alle

Fra samme merke

omtaler   (51)

Super raskt levert. Produkt som omtalt. Meget fornøyd.
Bac Nguyen (Rasta)
31-01-2022
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Fulgte størrelsesguide, men skøyten var allikevel for liten. Har en fot på 275mm og siden tilbakemeldinger sa de var små i størrelse gikk jeg opp fra normalt str 43 til 44. Denne viste seg å være for liten.. Mener da guiden er ubrukelig å benytte. Reagerer også på at jeg ikke får tilbake for slipingen av skøyten. Antar neste kunde også må betale for sliping da det allerede er gjort. Tatt lang tid før tilbakebetaling skjer. Oppsummert ikke imponert over Skatepro.
Alfred Rostad (OSLO)
31-01-2022
Stjerner: 1 av 5 mulige!
Svar fra SkatePro:  Tusen takk for din tilbakemelding.
Jeg beklager at størrelsesguiden ikke kunne hjelpe deg. Dessverre er det sånn med skøyter og annet fottøy at man vet aldri om de passer perfekt før man har de på foten. Alle føtter er forskjellige, da noen er smale, brede, har høy eller lav rist og annet. Derfor er det vanskelig å garantere at noe passer uten å prøve de. Vi har guiden for å hjelpe folk best mulig, men den stemmer dessverre ikke for alle.
Når det gjelder sliping av skøytene er dette en service som allerede er utført av et menneske, og vil derfor ikke kunne omgjøres ved en retur. Dersom neste kunde ikke ønsker sliping kan vi ikke tvinge noen å betale for det. Det står også skrevet på nettsiden under slipingen at det ikke er vanlig returrett for selve slipingen.
Vi refunderer pengene så fort vi mottar returpakken tilbake til vårt lager. Det hender at returfrakten kan ta litt lengre tid, da pakken skal gjennom behandling for toll og moms før den blir sendt videre til oss. Dette er det ikke vi som bestemmer, så vi kan dessverre ikke gjøre noe med det. Vanlig behandlingstid av returpakker på vårt lager er 0-1 dager etter ankomst.
Jeg beklager at du ikke er imponert over oss, men vi gjør vårt beste for å veilede kunder, samt og skrive den relevante informasjonen på nettsiden vår.
/Sara
De var små i størrelsen. Bruker 38 i vanlige sko og kjøpte derfor 39. De er i minste laget de også. Kommer aldri til å kjøpe slike ting på nett. Har ikke prøvd de på isen enda. Men de ser fine ut
Hilde Hansen (Heimdal)
12-01-2022
Stjerner: 3 av 5 mulige!
Gikk opp 2 skostr og skøytene passet samboer og varen ble levert raskt.
Natasja H. (Vesterøy)
12-01-2022
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Bruker 40 i sko, kjøpte 41. Så hadde plass til tykke sokker hvis jeg ville det:) Veldig gode å stå i, bra foret! Men må få de slipt enten fra denne siden er XXL for 50 kr.
Emilie Andersen (Sarpsborg)
02-03-2021
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Fantastisk gode skøyter på isen!! Jeg var uheldig å kjøpe skøytene i for liten størrelse, men en venninne overtok de med glede og hun var to str mindre enn meg! Så anbefaler altså å gå opp 1-2 str!! Men jeg prøvde dem en runde på isen og de var helt supre!! Anbefales! Gode og varme var de også!
S. Halmøy (Oslo)
16-02-2021
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Rask levering. Jeg tok en størrelse større enn vanlig og fikk plass til en ekstra ullsokk. Holdt meg god og varm på føttene under hele turen. Synes kanskje snøringen var litt vanskeligere å få god og stram pga. av de runde lissene. Men ellers mer behagelig enn hva jeg forventet av et par skøyter.
C. Olsen (OSLO)
16-02-2021
Stjerner: 4 av 5 mulige!
God service,Veldig fine skøyter, men små i str,må nesten gå opp to str,så disse ble sendt i retur😉
Ida marigård (Hunndalen)
08-02-2021
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Kjempefornøyd med service, utvalg og kvalitet 👍 Rask levering, anbefalles og konkurransedyktige priser ✌️🥰
Quynh Nhu Lam (Oslo)
08-02-2021
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Jeg bruker sko størrelse 41, til og med målte foten min med deres måler, og dere anbefalte meg strl 41. Skøytene kom: prøvde på, må få bøyd alle fingrene mine til å få foten inn, forferdelig småe skøyter, kjæresten min prøvde de på (hun bruker 38 i sko størrelse) og de var for småe til henne også. Tenkte dere har sendt feil størrelse, men står 41. Helt forferdelig! Må betale en hundrelapp til å få de returnert også!
Andrius Kapitanovas (Oslo)
08-02-2021
Stjerner: 1 av 5 mulige!
Svar fra SkatePro:  Dette er jo veldig kjipt. Skøytene våre er i forskjellige størrelser, og man må ofte opp 1 - 2 størrelser fra vanlig skostørrelse. Roces er et av merkene våre som er veldig små i størrelsen, så der bør man helst opp 2 størrelser. Jeg beklager at dette ikke er blir godt nok formidlet gjennom nettsiden vår.
Supert at du allerede har tatt kontakt med oss på email, sånn at vi fikk ordnet det.
/Sara
Fine skøyter, men for små for hun som skulle ha dem tross at hun gikk opp en størrelse fra sko. Ta mål av føttene før du kjøper og sjekk mot guiden..
Kjetil Høiby (Oslo)
05-02-2021
Stjerner: 3 av 5 mulige!
Fine men for smale for gutten her
jørgen brun (Oslo)
04-02-2021
Stjerner: 4 av 5 mulige!
Ser mye kulere ut enn vanlige skøyter, godt foret. Men satt mye dårligere på foten enn f eks Tempish Detroit lady, og snøringen var ikke så lett å stramme(runde lisser). Klemte litt på siden av lilletærne, derfor ble de returnert. Bør kjøpe 2 str over det du bruker til vanlig.
Anne H. (Hønefoss)
03-02-2021
Stjerner: 3 av 5 mulige!
Blir sendt tilbake små størrelser og en skøytene mangler såle.
Jesper Marcussen (Ås)
27-01-2021
Stjerner: 2 av 5 mulige!
Svar fra SkatePro:  Så dumt at de ikke passet. Skøytene våre er i forskjellige størrelser, så derfor er det lurt å sjekke størrelsesguiden på pruduktet innen man bestiller.
Om du opplever mangler eller feil ved produktet, vil vi gjerne at du sender oss en email til email@skatepro.no sånn at vi kan finne en løsning ⛸️
/Sara
Vis alle 51 omtaler
SkatePro