Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny

Ignis 230 Sparkesykkel Voksen

(9)
Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Tempish Ignis er en serie av transport sparkesykler med store hjul. Denne 230-modell refererer til hjulstørrelsen på 230 mm. Med store hjul på en sparkesykkel, er det langt lettere at kjøre over grov og ujevnt underlag.

Styret kan foldes ned så du enkelt kan gjøre sparkesykkelen kompakt nok til å ta den med deg inn når du ankommer til din destinatsjon. Utover dette kan baren på denne Tempish sparkesykkelen også justeres i høyden, så du med sikkerhet kan finne en behagelig høyde, selv til lengre turer.

Ignis er laget av hovedsakelig aluminium, så den er også lett. Den fjæerbelastede bremsen gjør det lett å senke farten eller stoppe helt.

Spesifikasjoner

Deck design:
Foldbar
Hjuldiameter:
180mm, 230mm
Deck lengde:
36cm (14.17")
Materiale:
Aluminium
Headset-type:
Non-integrated
Forgaffel type:
Med gjenger
Bar materiale:
Aluminium
Bar bredde:
400
Clamp-størrelse:
Double
Hjulprofil:
rund
Kjernemateriale:
Nylon
Kjernedesign:
Spoked
Kulelager presisjon:
ABEC-7
Bremse type:
Bolt/Fjeder
Montering:
Delvis montert
Maks brukervekt:
100 kg

Fra samme merke

Vis alle

omtaler   (9)

Rsk levering. God kvalitet
Cecilie Hole (HAREID)
30-12-2019
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Synes den er litt for lav, henger igjen på litt ugjevn vei. Må trykke ganske hart på bremse for å stoppen, litt vanskelig for barna. Ellers veldig fornøyd.
Yusuf Demir (Larvik)
31-05-2018
Stjerner: 4 av 5 mulige!
Handelen gikk raskt og greit, og varen virker bra. Jeg er spent å se hvordan kvaliteten er over tid.
Alexander Bigum (Halden)
15-10-2017
Stjerner: 5 av 5 mulige!
Min søn fik dette løbehjul i adventsgave. Allerede en uge efter han fik det kunne det ikke slåes sammen. Nu må han tage det med sig rundt uden at slå det sammen
Berit Frederiksen (Ølstykke)
28-12-2017
Stjerner: 3 av 5 mulige!
Svar fra SkatePro:  Vi beklager mange gange at I har oplevet nogle udfordringer med løbehjulet. Vi har sendt jer en email angående sagen, og afventer svar jer :)
Bromsen tar inte alls när det är blött ute. Vid kontakt med SkatePro uppges att man inte skall använda sparkcykeln vid blött väglag. Detta framgår inte av produktinformationen på hemsidan. Sparkcykel med stora hjul marknadsförs som ett fordon lämpligt för transport. Min uppfattning är att det inte heller verkar finnas någon vilja från SkatePro:s sida att rätta till misstaget, tex återköp av sparkcykeln.
S. Nyberg (Kungsbacka)
07-03-2018
Stjerner: 1 av 5 mulige!
Svar fra SkatePro:  Alla produkter som vi säljer som använder kullager av något slag rekommenderar vi inte att de ska användas om det är vått ute, då det kan komma in vatten i kullagret som i sin tur orsakar rost. Jag förstår att du har problem med att bromsen inte fungerar när det är vått ute och det är helt enkelt för att vattnet då fungerar som ett "smörjmedel", så att bromsen inte får grepp om hjulet.
Om du har några frågor är du alltid välkommen att kontakta oss på email@skatepro.se eller 0770-171070.
/Niklas
Vis alle 9 omtaler
SkatePro