Vintersalg
Spar opp til 50%  -  Mer enn 1.500 varer på salg!  -  Klikk her
×
Meny

Randonee Skipakke - Toppturski Pakke

Beskrivelse

Ta ut på bjergene med stil med vores randonee skipakke. Denne pakke er designet til de eventyrlystne, og den gir deg mulighet for at velge den perfekte kombinasjon av ski og bindinger og endda tilføje en praktisk skibag og halsvarmer.

  • Randonee ski: Vores utvalg av touring ski i høy kvalitet tilbyr den perfekte kombinasjon av lettvekts alsidighed og robust ydeevne. Disse ski vil gi deg den kontroll og smidighed, du har bruk for til at tackle enhver udfordring i backcountry.
  • Skibindinger: Velg de perfekte bindinger, som passer til din skistil og dine støvler. Vores utvalg omfatter en rekke bindinger fra topmærker, designet til både alpint skiløb og telemark.
  • SkatePro skibag: Opbevar dine ski og staver sikkert med vores slitesterke SkatePro skibag. Den er gjort av matrialer av høy kvalitet og har en behaglig skulderrem, så den er lett at bære.
  • SkatePro halsvarmer: Hold deg varm og beskyttet mot elementerne med vores myke, fleeceforede SkatePro halsvarmer. Den er designet til at holde deg varm og åndbar.
  • Monteringsservice: Hvis du foretrekker det, kan du få dine bindinger montert professionelt på dine ski av vores erfarne teknikere. Du må blot tilføje monteringsservicen til din indkøbskurv.

Gå ikke glip av den ultimate backcountry-oplevelse på ski. Få det utstyr, du har bruk for til at gjennomsiktig ethvert terræn med vores randonee skipakke!

Vis alle

Spesifikasjoner

Bindinger:
Ikke inkludert
SkatePro