×
Meny

Randonee Skipakke - Toppturski Pakke

Beskrivelse

Ta deg ut i terrenget med stil med vår Backcountry Ski Package. Denne pakken er designet for eventyrlystne og lar deg velge den perfekte kombinasjonen av ski og bindinger, og du kan til og med legge til en praktisk skibag og nakkevarmer for en komplett pakke.

  • Alpine turski: Vårt utvalg av alpine turski av høy kvalitet tilbyr den perfekte kombinasjonen av lettvekts allsidighet og robust ytelse. Disse skiene gir deg den kontrollen og smidigheten du trenger for å takle alle utfordringer i terrenget.
  • Skibindinger: Velg den perfekte bindingen som passer til din skistil og støvel. I utvalget vårt finner du en rekke bindinger fra de beste merkene, designet for både alpint og telemark.
  • SkatePro Skibag: Hold skiene og stavene dine trygge og sikre med vår slitesterke SkatePro-skibag. Den er laget av materialer av høy kvalitet og har en komfortabel skulderstropp som gjør den enkel å bære.
  • SkatePro halsvarmer: Hold deg varm og beskyttet mot vær og vind med vår myke, fleecefôrede SkatePro-halsvarmer. Den er designet for å holde deg varm på kalde backcountry-dager, uten at det går på bekostning av pusteevnen.
  • Monteringsservice: Hvis du foretrekker det, kan du få bindingene dine profesjonelt montert på skiene av våre erfarne teknikere. Denne tjenesten sikrer presis passform og optimal ytelse i bakken. Bare legg til monteringstjenesten i handlekurven når du sjekker ut.

Gå ikke glipp av den ultimate backcountry-opplevelsen. Skaff deg utstyret du trenger for å ta deg frem i all slags terreng med vår Backcountry Ski Package i dag.

Vis alle

Spesifikasjoner

Bindinger:
Ikke inkludert
SkatePro