MENY
×

Boot flex - Sådan velger du det rette

Bootens fleksibilitet refererer til, hvor mye modstanden støvelen gir, når du læner og presser fremad i en passende alpinstøvler med litt bøjede kne.

Så flex er støvlens fleksibilitet i fremadgående retning. Generelt er de mest solgte alpine ski støvler med følgende flex: Men → mellom 80-130 og for kvinner er det mellom 65-110.

Vær oppmerksom på, at dette kort kun er veiledende, og noen skiløbere passer muligvis ikke til denne veiledning på grunn av særlige præferencer, færdigheder eller vekt. De foreslåede flex tal rækker mellom 10-25 numre.

Hvis du ved, at du ønsker at få en progression med disse støvler, kan det være en forskjell at velge noen støvler i en høyere interval ende foreslået i skemaet. En nybegynner kan med fordel velge et lavt tal i rækken og kan i noen tilfelle, drage fordel av at velge et lavere tal ende foreslået.

Dette diagram tager ikke høyde for, at flex-indikationen ikke er universel og derfor kan variere fra merke til merke. Og heller ikke, at ændringer i temperaturer vil påvirke oplevelsen av ​​skistøvlens flex.

Nedenfor er et vejledningstabel til valg av den riktige fleksible tilpasning du best.

Produkter

Populære produkter