×
Meny

Boot flex - Sådan velger du det rette

Støvelens fleksibilitet refererer til hvor mye motstand støvelen gir når du lener og presser fremad i en passende alpinstøvler med litt bøyde kne.

Flex er støvlens fleksibilitet i fremadgående retning. Generelt er de mest solgte alpine ski støvler med følgende flex: Menn → mellom 80-130 og for kvinner er det mellom 65-110.

Vær oppmerksom på at dette kun er veiledende, og noen skiløpere passer muligvis ikke til denne veiledning på grunn av særlige preferanser, ferdigheter eller vekt. De foreslående flex tall finnes mellom 10-25 nummre.

Hvis du vet at du ønsker at få en progresjon med disse støvlene, kan det gjøre en forskjell å velge noen støvler i et høyere intervall enn foreslått i skjemaet. En nybegynner kan med fordel velge et lavt tall i rekken og kan i noen tilfelle ha fordel av å velge et lavere tall enn foreslått.

Dette diagram tar ikke høyde for at flex-indikatoren ikke er universell og derfor kan variere fra merke til merke. Og heller ikke at endringer i temperaturer vil påvirke opplevelsen av ​​skistøvelens flex.

Nedenfor er et veiledende tabell til valg av den riktige fleksible tilpasning.

Produkter

SkatePro