MENY
×

Kjøp av snowboard støvler

Valget av snowboard støvler avhenger av ditt nivå, skostørrelse og din lidenskap for snowboard i bakken, i parken eller i off-piste. Utover dette spiller din preferanse for snøre system også en rolle.

Passform for snowboard støvler

En snowboard boot bør sitte så stramt rundt foten at tuppen av tærne såvidt går mot forsiden av støvelen, og fortsatt være i stand til å røre på dem. For å oppnå en optimal passform, skal du ha mulighet til å løfte hælen minimalt eller helst ikke i det hele tatt.

Innerstøvelen bør være en halv størrelse mindre eller samme størrelse som din normale skostørrelse siden støvelen utvider seg og setter seg etter at du har kjørt litt tid med dem.

Snowboardstøvler måles i EU størrelser.

Flex

  • En myk snowboard boot's flex er mer tilgivende og stabil, noe som gjør det optimalt for parken, samt for nybegynnere og middels snowboardere.

  • I motsetning til en hard flex oftere sett i snowboard støvler for off-piste kjøring og løype kjøring, da det tilbyr kantgrep og stabilitet. Et stivere støvel design gir også en raskere respons på dine bevegelser.

Snøresystemer

Vi har kategorisert de tre snøresystemer som finnes hos SkatePro:

  • Tradisjonell snøring, som ved vanlige sko. Det tar litt lengre tid å snøre dem, men du vet hva du får, og de er enkle å skifte ut når de slites ut.
  • Speed lacing snøresystem består av enten en enkel eller to lisser. Systemet krever ett enkelt trekk for å binde hele støvelen. Dette gjør det raskt og enkelt å få støvlene på, og det gir en god passform.
  • BOA snøring system består av små stålwire som enkelt strammes opp med et roterende skive system. Systemet sørger for en balansert passform.

Populære produkter