×
MENY

Kjøp av Heelys Sko

Heelys - mer enn et par sko

Heelys sko er mer enn bare et par sko. Alle Heelys har avtagbare hjul i den bakre delen av sålen, noe som gir deg muligheten til å veksle mellom å gå og rulle så ofte du vil. Med utallige modeller og varierende design og funksjoner, er disse Heelys sko blitt en stor mote trend som henvender seg til en stor del av befolkningen. Denne guiden vil hjelpe deg å finne riktig par Heelys sko.

Du er hjertelig velkommen til å kontakte oss hvis du har spørsmål.

Hvilke rullesko bør jeg velge?

Selv om Heelys rullesko kanskje er mest kjent for sine fargerike design, bør du også ta andre aspekter enn utseendet i betraktning når du bestemmer hvilket par du velger. Før du kjøper et par sko med hjul, bør du vurdere om du vil ha dem med eller uten polstring, og om du vil ha dem med ett eller to hjul.

Rullesko med 1 hjul

Fordi disse rullesko bare har ett hjul i hver sko, er det lett å ta hjulene ut på et blunk. Videre er rullesko med ett hjul lettere å manøvrere, og du kan raskt komme opp til hastighet med denne type sko med hjul. Siden det er litt vanskeligere å balansere på ett hjul i stedet for to, kan det være litt mer utfordrende å kjøre på rullesko med ett hjul.

Rullesko med 2 hjul

Når rullesko med to hjul først kom på markedet, ble de raskt populære. De to hjul gir mer stabilitet og kontroll, slik at de er lettere å stå på. Hvis du ønsker å utfordre deg selv, eller bare ønsker å prøve hvordan det er å stå på Heelys med ett hjul, kan du fjerne det fremste hjulet fra hver sko.

Med eller uten Polstring?

Enten du velger heelys sko med eller uten polstring påvirker det ikke bare hvor behagelig skoene er å ha på, men det har også betydning for hvilken størrelse du velger. Hvis du vil ha et par sko med hjul uten fôr, bør du bør velge sko som er en størrelse mindre enn din normale skostørrelse. Hvis du ønsker sko med hjul med fôr, bør du velge en størrelse større enn vanlig skostørrelse . Når du velger størrelse, er det en god idé å lese vår Heelys Rullesko størrelsesguide.

Borrelås Heelys eller Heelys med snørebånd?

Det finnes borrelås Heelys og Heelys med snørebånd, mens noen har begge deler. Selv om snørebånd er mest utbredte når det gjelder å spenne og stramme sine sko, er det noen som mener at velcro er bedre. Det avhenger som regel av smak, men for mindre barn kan det være vanskelig å snøre sin sko, og da kan Heelys med borrelås være den optimale løsningen.

Hvordan bruker jeg mine sko med hjul?

Heelys sko kan brukes av folk i nesten alle aldre og på alle nivåer. Selv om teknikken minner om inline skating, så det er fortsatt ikke helt det samme. Derfor vil du vanligvis trenge mer øvelse før du føler deg helt sikker på teknikken. For å rulle på Heelys rullesko, sett vekten din på hælen av skoen, hvor hjulene er plassert. For å bremse, legger du vekt på tærne og jogger frem til du har gjenvunnet kontrollen og er i stand til å stoppe. En annen mulighet er å løfte den fremre delen av foten ekstra mye og dra hælen langs bakken. Dette gir en litt mildere bremsing, men sliter skoene hurtigere.

Heelys skate er best egnet for transport på jevne overflater uten grus og jord. Hvis du har erfaring med Heelys sko og ønsker å prøve noe nytt, kan du kjøpe sko med integrerte grind-plater.