Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

Sådan samler du et skateboard

SkatePro team rider, Hjalte, viser deg her hvordan du samler et komplett skateboard.

8 trinn for å samle et skateboard

Verktøy nødvendig: En kniv og et T-verktøy (10mm nøkkel til truckbolter, 13mm nøkkel til hjulbolter, 15mm nøkkel til kingpin, stjerneskrutrekker og en unbraconøkkel)

  1. Start med å fjerne papiret på din griptape (så det blir klistret på den ene side). Plasser den klistrede side av din griptape vendt ned. Deretter setter du den forsiktig fast på toppen av decket. Du oppnår det beste resultat ved å plassere din griptape på senteren av decket. Fest griptapen ytterligere med det papiret du nettopp fjernet fra din griptape.
  2. Lag et lite snitt i hvert hjørne av din griptape. Lag deretter noen linjer der hvor din griptape skal skjæres til, ved å skrape på kantene av decket med et verktøy. Skjær deretter til etter linjene på griptapen.
  3. For å oppnå holdbare kanter på decket kan du slipe kantene hele veien rundt med rester fra griptapen du skjærte til tidligere.
  4. Så må du lage hull til boltene så dine trucks kan bli montert. Stikk hull hele veien igjennom de åtte hull i decket. Her kan du bruke et spisst verktøy (f.eks en tynn unbraconøkkel). Etter dette kan du lage større hull fra den andre siden av decket med en stjerneskrutrekker.
  5. Monter dine trucks. Sett boltene i de åtte hull du akkurat har laget, for så å sette truckene på. Skru mutterne på boltene - spenn med en 10mm nøkkel.
  6. Monter to kulelager i hvert av hjulene. Plasser et enkelt kulelager av gangen i hjulet - du kan bruke dine hender til å trykke ned på hjulet, slik at kulelageret sitter fast inne i hjulet.
  7. Monter hjulene. Plasser dem på dine trucks og spenn mutterne med en 13mm nøkkel. Sørg for ikke å stramme dem for mye siden dette kan skade dine kulelager.
  8. Go skate!

Du er alltid velkommen til å kontakte oss hvis du fortsatt er i tvil om hvordan du samler ditt skateboard.

Produkter

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser