×
Meny

Guide til Kjøp av Rulleskøyter til Barn

Det finnes to typer rulleskøyter til barn - inline og retro rulleskøyter. Mange rulleskøyter barn er størrelse justerbare rulleskøyter og har god ankelstøtte, noe som gjør dem spesielt egnet for barn. Lær hvordan du velger riktig rullerskøyter til barnet ditt i denne guiden.

Se denne videoen for å få en rask oversikt over de viktigste tingene du bør vite før du kjøper et par rollerblades barn. Videoen er på engelsk.

Å stå på Inline skøyter med ditt barn, er en veldig givende og morsom opplevelse, som ikke bare er god trening, men det styrker også barnets motoriske ferdigheter som balanseevne, mens han / hun får frisk luft ute. Hvis barnet ditt skal stå på skøyter for første gang, kan det være en god idé du også ruller for å gi en følelse av trygghet.

Bør du velge rulleskøyter eller side-by-side rulleskøyter?

Rulleskøyter og side-by-side rollerblades barn har flere egenskaper til felles, men de skiller seg på andre punkter. Hos SkatePro er alle hjul laget av PU gummi (polyuretan) i motsetning til plast. Gummihjul er et bedre valg, fordi de har bedre grip (veigrep) sammenlignet med plasthjul.

Rulleskøyter barn har også god ankelstøtte, noe som gir barnet bedre stabilitet og kontroll.

Inline Skøyter Barn

Med inline skøyter barn er lettere å komme opp i hastighet og holde farten oppe. Dette er på grunn av de smale hjul, som har mindre overflatekontakt og dermed mindre rullemotstand.

De er generelt designet for å være lette i vekt, og siden de ikke har trucks i bunnen, har de ikke behov for mye vedlikehold.

Vi anbefaler inline skøyter barn hvis du planlegger å kjøre lengre turer med barnet ditt. Rulleskøyter kan også betraktes som sommerens alternativ til ski og skøyter på is og man kan dermed praktisere sine skøyteferdigheter allerede under sommeren.

Rollerblades Barn

Side-by-side rulleskøyter barn eller rollerblades barn er laget med fire hjul som sitter i par i motsetning til inlines som sitter på en rett linje. De er utformet med en bred bunnplate, noe som gir mer stabilitet og balanse. I fronten sitter en tå stopper som brukes til å sparke fra med, og de kan også brukes som en brems.

Det er mer rullemotstand med side-ved-side på grunn av er bredere hjul. Det betyr også at barnet ikke plutselig får for mye fart og mister kontrollen.

Med trucks i bunnen, kan du justere hardheten på rulleskøytene. På den måten kan du gjøre skøyten mer bevegelig og enklere svinge, eller du kan stramme de og gjøre den mer retningsstabil.

Side-by-side rulleskøyter er vanligvis kjent som de opprinnelige skøyter, siden de var først på markedet. Noen foreldre velger derfor side-by-side slik de hadde som barn.

Størrelsesjusterbare rulleskøyter til barn

De fleste rulleskøyter til barn er justerbare i størrelse. Dette gjør det mye enklere å velge riktig størrelse. Størrelse justerbare rulleskøyter gjør det mulig for barnet å vokse 3-4 størrelse med skøytene. Det er ganske enkelt å justere størrelsen. Støvelen skyves frem og tilbake ved hjelp av kun en knapp eller annen mekanisme.

Hvis du velger et par rulleskøyter som ikke kan justeres i størrelse, bør du følge disse anbefalinger:

  • Les alltid størrelsesguiden som du kan se på de individuelle produktsidene.
  • Som en tommelfingerregel bør du velge en størrelse større enn normalt skostørrelse - Med mindre annet er spesifisert i størrelsesguiden.

Beskyttelseutstyr

For å unngå skade, anbefaler vi alltid fullt beskyttelseutstyr, slik at både hode, håndledd, knær og albuer er godt beskyttet.

Du bør alltid bruke godkjent beskyttelsesutstyr. Derfor vil du på SkatePro kun finne utstyr som er sertifisert i henhold til EN 1078 standarder. I tillegg er det meste ytterligere testet av skatere.

Vi anbefaler alltid at ditt barn bruker en skate hjelm, fordi det beskytter baksiden av hodet godt. Dette gjør skater hjelmer spesielt bra for skating, hvor man vanligvis faller bakover. Noen skatehjelmer kan også justeres i størrelse. Håndleddsbeskyttere til barn har vanligvis to plater - en over hånden og en under. Dermed stabiliseres barnets hånd, og beskytter mot brudd.

Husk å lese størrelsestabellen, hvis tilgjengelig, for å velge riktig størrelse.

Vedlikehold

Det er viktig å vedlikeholde barne rulleskøyter for å sikre at de kjører optimalt i årene som kommer. Dette betyr:

  • Unngå å rulle i sand og vann.
  • Oppbevar rulleskøytene på et tørt sted, helst innendørs.

Se vårt brede utvalg av side-by-side rulleskøyter til barn eller inline skøyter barn.

Kontakt oss for ytterligere råd hvis du fortsatt har spørsmål. Vår kundesupport er alltid klar til å hjelpe deg :-)

Produkter

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser