MENY

Bygg en trikse sparkesykkel

Med vårt verktøy "Bygg en sparkesykkel" har du mulighet til å sammensette din egen personlige sparkesykkel. For å velger delene og vi står for å montere sparkesykkelen.

Bygg en sparkesykkel

Enten du foretrekker å bruke dette verktøyet, eller bygge din egen sparkesykkel fra bunnen av, så det er fordeler og ulemper som du kan ta inn i betraktning.

Bygg din egen sparkesykkel er et verktøy som lar deg designe din egen sparkesykkel mens du ikke trenger å montere den selv, fordi våre eksperter gjøre det for deg. Hvis du foretrekker å montere delene selv er det også et alternativ. Samtidig kan du være sikker på at alle deler som presenteres for deg på hvert trinn i Bygg en sparkesykkel verktøyet passer sammen. Vi har et stort utvalg av deler fra noen av de beste merkene i markedet, slik at du har mulighet til å bygge en sparkesykkel som oppfyller dine krav.

Hvis du velger å sette sammen din sparkesykkelen selv, vil det vanligvis være en svært tidkrevende prosess. Først velger du alle delene, så de må bli sendt, muligens fra flere forskjellige butikker, og til slutt må du samle sparkesykkelen. Fordelen med denne prosessen er at du kan få en personlig sparkesykkel som er akkurat slik som du ønsker.

Hvordan designe jeg mine egne sparkesykkel?

Med dette verktøyet er det svært enkelt å designe din egen sparkesykkel. Hver gang du velger en del, vil du bli ført videre til neste trinn og presentert for de delene som passer sammen med den delen du nettopp valgte. Når du klikker på en del vil alle relevante spesifikasjoner angis, for eksempel vekt, farge og pris. Mens du kan fortsette å overvåke hva den foreløpige totale prisen er mens du velger de delene slik at du kan være sikker på at den totale kostnaden ikke plutselig overstiger prisen du er villig til å betale.

Vennligst merk:

  • Din rett til å avbestille / returnere opphører når du eller våre eksperter begynner å montere sparkesykkelen.
  • Hvis du kjøper deler fra flere forskjellige merker, kan det kreve spesialisert kunnskap for å få delene til å passe perfekt sammen. Og i tillegg, kan det kreve tillegg av andre deler. Reservedeler vil ikke komme til å koste deg ekstra, hvis vi samler sparkesykkelen for deg. Dette er først og fremst et problem når du velger SCS komprimering.
Å endre tidligere valgte deler, kan resultere i at en eller flere deler, valgt senere i prosessen, blir fjernet på grunn av inkompatibilitet


Fortsett