MENY
×

Bygg en trikse sparkesykkel

Bygg en trikse sparkesykkel

Med vårt verktøy "Bygg en sparkesykkel" har du mulighet for å sammensette din egen personlige sparkesykkel. Du sørger for å velge delene, og vi sørger for å montere sparkesykkelen. Det er kjempe enkelt! Uansett om du foretrekker å bruke dette verktøyet eller å bygge din egen scooter fra bunnen av, er det fordeler og ulemper som du bør ta hensyn til.

Bygg en sparkesykkel

"Bygg en sparkesykkel" er et verktøy som lar deg designe din egen sparkesykkel, uten att du trenger å montere den selv, fordi våre eksperter gjør det for deg. Hvis du foretrekker å montere delene selv er det også et alternativ. Samtidig kan du være sikker på at alle delene som presenteres for deg på hvert trinn i verktøyet, passer sammen. Vi har et stort utvalg av deler fra noen av de beste merkene på markedet, sånn at du har mulighet til å bygge en sparkesykkel som oppfyller akkurat dine krav.

Hvis du velger å sette sammen sparkesykkelen din selv, vil dette vanligvis være en veldig tidkrevende prosess. Først skal du velge alle delene, så skal de sendes til deg, muligvis fra flere forskjellige butikker, og til slutt må du montere sparkesykkelen. Fordelen med denne prosessen er at du kan få en personlig sparkesykkel som er akkurat slik som du ønsker.

Hvordan designer jeg min egen sparkesykkel?

Med dette verktøyet er det veldig enkelt å designe din egen sparkesykkel. Hver gang du velger en del vil du bli ført videre til neste trinn, og du blir presentert for de delene som passer sammen med den delen du nettopp valgte. Når du klikker på en del vil alle relevante spesifikasjoner angis, for eksempel vekt, farge og pris. Samtidig kan du følge med på hva den foreløpige totale prisen er mens du velger delene, så du kan være sikker på at den totale prisen ikke plutselig overstiger prisen du er villig til å betale.

Vennligst merk:

  • Din rett til å avbestille / returnere opphører når du, eller våre eksperter, begynner å montere sparkesykkelen.
  • Hvis du kjøper deler fra flere forskjellige merker, kan det kreve spesialisert kunnskap for å få delene til å passe perfekt sammen. Og i tillegg, kan det kreve tillegg av andre deler. Reservedeler vil ikke komme til å koste deg ekstra, hvis vi samler sparkesykkelen for deg. Dette er først og fremst et problem når du velger SCS komprimering.

Så bare si: klar, ferdig, bygg din egen sparkesykkel!

Å endre tidligere valgte deler, kan resultere i at en eller flere deler, valgt senere i prosessen, blir fjernet på grunn av inkompatibilitet


Fortsett