×
Meny

Bygg en Sparkesykkel

Bygg en sparkesykkel online hos SkatePro

Vårt fantastiske Build Your Own Scooter -program har alltid vært en kjempestor suksess. Det var grunnen til at vi midt i år 2017 bestemte oss for å legge inn ekstra ressurser på å oppdatere, optimalisere og forbedre dette programmet.

Ve av å tilby milioner av ulike kombinasjoner og komponenter, har dette programmet en helt unik grafisk layout som gir deg muligheten til å se designet på triksesparkesykkelen du bygger igjennom hele prosessen. Du kan se din nye sparkesykkel komme til live mens du bygger den og sjekker at alle relevante spesifikasjoner på komponentene og ditt setup, som f.eks. vekt, farge, pris etc.

Vi vil ofte tilby spesielle tilbud og gratis godbiter for dere som kjøper en Custom Sparkesykkel gjennom våres Build Your Own Scooter -program. Så sjekk innom i ny og ne for spesielle tilbud.

Bygg din egen sparkesykkel med de egenskapene du virkelig ønsker

Når du skaper din egen sparkesykkel med dette programmet har du fordelen av å designe din egen sparkesykkel, uten at du trenger å montere den sammen selv - nemlig fordi våre eksperter gjør dette for deg. Samtidig kan du være sikker på at alle komponentene som presenteres for deg på hvert trinn i verktøyet, passer fullstendig fint sammen. Vi har et stort utvalg av komponenter fra noen av de beste merkene på markedet, sånn at du har mulighet til å bygge en sparkesykkel som oppfyller akkurat dine behov.

Hvis du velger å sette sammen sparkesykkelen din selv, vil dette vanligvis være en veldig tidkrevende prosess. Først skal du velge alle komponentene, så skal de sendes til deg, muligens også fra flere forskjellige butikker, og til slutt må du montere sammen selve sparkesykkelen. Fordelen med denne prosessen er at du kan få en personlig sparkesykkel som er akkurat slik du ønsker.

Build Your Own Scooter - hvordan designer man sin egen custom sparkesykkel?

Med dette verktøyet er det veldig enkelt å designe din egen sparkesykkel. Hver gang du velger en ny komponent, vil du bli sendt videre til neste trinn, og du blir presentert for de komponentene som passer sammen med den delen du nettopp valgte. Når du klikker på en del vil alle relevante spesifikasjoner angis, for eksempel vekt, farge og pris. Samtidig kan du følge med på hva den foreløpige totale prisen er mens du velger alle komponenter. Så du kan være sikker på at den totale prisen ikke plutselig overstiger prisen du er villig til å betale.

Vennligst legg merke til:

  • Din rett til å avbestille / returnere opphører når du, eller våre eksperter, begynner påmonteringen av sparkesykkelen.
  • Hvis du kjøper komponenter fra flere forskjellige merker, må man fort ha spesialisert kunnskap - for å få de ulike komponentene til å passe perfekt sammen. Og i tillegg, kan det for bli nødvendig med ekstra andre komponenter. Reservedeler vil ikke komme til å koste deg ekstra, hvis det er vi som samler sammen sparkesykkelen for deg. Dette er først og fremst et problem når du velger SCS-compression.

Bygg en sparkesykkel - del din custom scooter på Facebook

Når du er ferdig med å designe din helt nye sparkesykkel, trenger du ikke å vente helt til postmannen kommer om noen dager på døren med den. Du kan vise den frem til dine venner asap. Build Your Own Scooter -programmet har en "del/share"-knapp som gir deg muligheten til å dele ditt setup på Facebook.

Så da er det bare en ting å si: klar, ferdig, bygg!

Å endre tidligere valgte deler, kan resultere i at en eller flere deler, valgt senere i prosessen, blir fjernet på grunn av inkompatibilitet


Fortsett
SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser