Vintersalg
Vintersalg   -  BRUK DENNE KODEN WINTER10  -  Klikk her
×
Meny

Bygg en sparkesykkel

Bygg din egen sparkesykkel her

"Build Your Own Scooter", kjent som Bygger'n, er et verktøy og software som har være en stor suksess helt siden det ble lansert. Dette var også grunnen til at vi i midten av 2017 bestemt oss for å legge litt ekstra ressurser i å oppdatere, optimalisere og forbedre dette vidunderet som rett og slett lar deg bygge din egen sparkesykkel.

Foruten å tilby forskjellige kombinasjoner av komponenter, gir dette programmet deg muligheten til å se hvordan resultatet blir for hver oppdatering du foretar deg - steg for steg gjennom hele byggeprosessen av triksesparkesykkelen. Din helt unike custom scooter kommer til livet mens du bygger den.

Vi har ofte spesialrabatter så vel som noe gratis for dere som velger å bygge egne triksesparkesykler her. Så sjekk gjerne innom nettstedet ofte for å ikke gå glipp av våre tilbud.

Bygg en sparkesykkel raskt og lett - skreddersydd!

Når du laget ditt eget setup vha. dette programverktøyet, er det du som designer sparkesykkelen - mens våre eksperter nede i verkstedet bygger den for deg. Vi har et stort utvalg fra noen av verdens beste merker på markedet - og vi har sørget for at alle komponenter som vises i Bygger'n for hver oppdatering - er kompatible med hverandre.

Å bygge en skreddersydd scooter på egenhånd er en svært tidkrevende prosess. Du må undersøke alle komponenter, sørge for at de er kompatible med hverandre, skaffe alle komponentene, og så til slutt - faktisk bygge den. Bygger'n vår lar deg hoppe over denne lange prosessen. Her kan du få bygget din egen skreddersydde triksesparkesykkel - raskt og profesjonelt.

Bygg en sparkesykkel - hvordan fungerer dette?

Med denne Bygger'n, er det kjempelett og designe din egen skreddersydde sparkesykkel. For hver oppdatering du foretar deg, holder programmet følge med deg og viser deg siste oppdatering så vel som alle nye kompatible komponenter tilgjengelige for bruk med de andre ulike komponentene av ditt setup. Og når du klikker på en av komponentene, vil du kunne se dens spesifikasjoner som f.eks. vekt, farge, og prislapp.

Legg merke til:

  • Ingen komponenter kan refunderes når enten du eller våre eksperter har påbegynt monteringen.
  • Hvis du blander komponenter fra forskjellige merker, kan det være behov for ekstra komponenter for å få dem til å passe - men dette kommer ikke på din regning. Slike behov kommer som regel når man ønsker SCS-compression på sparkesykkelen.

Del din ferdigmonterte custom scooter med venner og familie

Når du er ferdig med å designe den splitter nye skreddersydde sparkesykkel, trenger du ikke vente helt til postmannen kommer å leverer den på døren. Du vil finne en "Del"-knapp på siden der som lar deg dele ditt resultat på sosiale medier.

Så da gjenstår det bare å si: klar, ferdig, bygg!

Å endre tidligere valgte deler, kan resultere i at en eller flere deler, valgt senere i prosessen, blir fjernet på grunn av inkompatibilitet


Fortsett
SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser