×
Meny

7 tips om hvordan du best kan ta vare på dine skøyter

Følg de syv tipsene i denne guiden, og forleng levetiden på dine skøyter, slik at du kan ha glede av dem lenger.

Kunstløpskøyter samt hockey skøyter må vedlikeholdes for å få maksimal effekt av dem i lang tid. Sør alltid for å pleie dem umiddelbart etter bruk.

1. Gå med harde skøytebeskyttere - Bruk alltid hard skøytebeskyttelse beregnet for å gå med når du går utenfor skøytebanen.

2. Bruk myke skøytebeskyttere i skøytebaggen - Oppbevar skøytene med myk skøytebeskyttelse i stoff eller myk plast for å unngå at bladene slår mot hverandre eller ødelegge vesken.

3. Tørk av bladet etter bruk - Bruk en tørr klut eller en gammel T-skjorte for å unngå belegg og rust på bladet.

4. La sålen tørke separat - Ta sålen ut av skøyten og la den tørke separat. Skøytene skal tørke ved normal romtemperatur. Ikke bruk ovn eller lignende, siden det kan endre passformen på sålen eller den indre foring, som på mange skøyter er laget av kunstige materialer med lav smeltetemperatur.

5. Oppbevar skøytene uten skøytebeskyttere - Eller bruk myke skøytebeskyttere i stoff som absorberer fuktighet. Ikke hold skøytene i harde beskyttere som er ment å gå på, ellers ruser bladet.

6. Vedlikehold med syrefri olje - Påfør et tynt lag med syrefri olje på bladet ved langvarig oppbevaring for å unngå rust.

7. Slip dine skøytene - Av og til må skøytene slipes for å få bedre kontakt med isen og dermed økt kontroll, slik at du kan kjøre problemfritt. Les Sliping av skøyter.

Se vårt store utvalg av skøyter til barn og voksne.

Kontakt oss endelig for ytterligere råd hvis du fortsatt har spørsmål. Vår kundeservice er alltid klar til å hjelpe deg :-)

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser