×
Meny

Skate Clothing and Streetwear

Skateklær og -sko

Street -og skateklær er velkjente for å ha en svært komfortabel passform, veldig god holdbarhet samt kule designs som aldri går av moten. Dette er også grunnen til at denne type klær og sko brukes av veldig mange andre enn skatere. Derfor er også street -og skateklær en av de dominerende klesstilene i dagens vanlige mote.

Ting som caps, sko, T-skjorter og luer har kommet seg helt til toppen i moteverdenen. De har alle blitt ikoniske klesplagg, forblitt uforandret, og det har heller aldri blitt lagt skjul på hva de opprinnelig er laget for - skating.

Fra jeans med stor og løs passform til brede T-skjorter, så vel som jeans og T-skjorter med SlimFit. Skating dekker et bredt utvalg av klesstiler og når derfor ut til mer enn bare én bestemt folkegruppe. Dette er grunnen til at man kan se alt fra skatere til forretningsfolk som går med street -og skateklær i dag.

Et bredt utvalg av merker

Blant alle våre merker, så har vi kun valgt det beste og sterkeste av designs. Derfor vil du alltid finne det beste og nyeste innen street -og skateklær, så vel som skatesko. Du kan faktisk velge blant hundrevis av produkter som f.eks. bukser, gensere, T-skjorter, jakker, skjorter, jakker, vinterklær, caps og sokker.

Videre har vi også et stort utvalg av tilbehør som solbriller, nøkkelringer, armbånd, svettebånd og mye mer. Alt av tilbehør som kan brukes til å skille seg ut fra mengden.

Skapt for skating

Vi bruker selv hva vi selger, så du kan være trygg på at alt av street -og skateklær hos oss - holder den høyeste kvaliteten og den beste holdbarheten. Alt er laget for å brukes til skating. Vi mener at denne klesstilen ikke kun skal være begrenset til voksne, derfor er mesteparten av våre populære klær og sko også tilgjengelige i barnestørrelser. Vi jobber alltid med å finne tøffe nye designs og merker, så ikke glem å sjekk innom denne kategorien ofte for å se siste nytt. Her blir det nemlig lagt til flere nye godsaker - veldig ofte.

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser