×
Meny

Hvilken type rulleskøyter skal jeg velge?

Ditt valg av rulleskøyter avhenger av hva du skal bruke dem til. Få en rask oversikt over de ulike typene her (Fitness, Retro, Speedskates, Aggressiv-inline, Freeskates og Derby-skates). Les vår guide nedenfor som vil gi deg den nødvendige innføringen du trenger for valg av type rulleskøyter.

De ulike typer rulleskøyter er alle utformet for et bestemt formål. Noen er egnet for vanlig inline-skating, hvor skøytene brukes for trening og fritid (som f.eks. Fitness-rulleskøyter og Retro-rulleskøyter). Andre er laget for skatere med mer erfaring og for bruk til b.la. konkurranse (f.eks. Speedskates, Aggressive-inline, Freeskates og Derby). I denne guiden får du en god oversikt over rulleskøytetyper - klikk videre på en bestemt type for mer informasjon.

Fitness Rulleskøyter

Fitness-rulleskøyter er egnet for både treningsøkter og koseturer. De er kjent for å være veldig komfortabel og pustende. Dermed altså midt i blinken for både korte turer og lange turer. Med fitness-rulleskøyter kombineres altså både trening og moro, og de kan brukes av alle aldre, voksne så vel som barn. De er tilgjengelig i mange farger og modeller.

For mer informasjon, gå til: Guide til Fitness-rulleskøyter.

Retro Rulleskøyter

Noen Retro-rulleskøyer er egnet for disco, dans og vanlig kosekjøring på fritiden, mens andre er egnet for trening, transport og lanturer. De har det klassiske utseendet med fire hjul som sitter i par, og de kan føles mer stabile å stå på i forhold til inline-rulleskøyer pga. en bredere baseplate. Retro-rulleskøyter er tilgjengelige i mange designs, mange retro-modeller vil også på by en god porsjon av nostalgiske følelser for mange voksne - som husker dem fra barndommen. Dette er en type rulleskøyter som er egnet for bruk til alle aldre, barn, voksne og eldre.

For mer informasjon, gå til: Guide til Retro-rulleskøyter

Speedskates

Speed​skates er best egnet for erfarne skatere som ønsker høy fart, og som ofte kjører i en klubb - eller deltar på konkurranser. Speedskates har sitt hovedfokus på ytelse, slik at du kan oppnå best mulige banetider.

For mer informasjon, gå til: Guide til Speedskates

Aggressive Inlineskøyter

Er du gira på triks og ramper, da er aggressive inlineskøyer noe for deg. De er formålslaget for skateparker og gater, for slides og triksing på det meste som er av objekter. Aggressiv inline skating er først og fremst for erfarne bladers.

For mer informasjon, gå til: Guide til Aggressive Inlineskøyter

Freeskates

Gira på slalåm og bykjøring, da er freeskates noe for deg. DIsse er spesielt formålslaget for b.la kunne takle mange raske retningsendringer som man blir utsatt i det urbane miljøet og ved slalåmkjøring, der du utfører en rekke "dansebevegelser". Freeskates er meget manøvreringsdyktige og er derfor vanligvis ikke utstyrt med bremser. Disse rulleskøytene kan også brukes også til triksing i byen - og de passer dermed best til de mer erfarne skaterne. Veier du over 100 kg og ønsker mosjon eller skøytegøy, da bør du velge freeskates fremfor fitness i stedet for fitness-rulleskøyer.

For mer informasjon, gå til: Guide til Freeskates

Derby Rulleskøyter

Derby-rulleskøyter er utviklet spesielt for nettopp Roller Derby, som er en innendørs lagidrett med kontakt. Gode ​​derbyskøyter har god manøvrerbarhet slik at du enkelt kan gjøre skarpe svinger og bevege deg smidig fremover på banen. Roller-derby kjennes ofte igjen på at utøverne har svært iøynefallende og fargerike klær på seg.

For mer informasjon, gå til: Guide til Derby Rulleskøyter

Kontakt oss gjerne hvis du har noen spørsmål om valg av rulleskøyter.

Produkter

SkatePro
Persondatapolitikk Informasjonskapsler Handelsbetingelser