×
MENY

Hvilken type rulleskøyter skal jeg velge? | Guide til rulleskøyt

Ditt valg av rulleskøyter avhenger av hva du skal bruke dem til. Få en rask oversikt over de ulike typer (fitness rulleskøyter, side-by-side, speed, aggressive, freeskates og Derby skates), og vil være utstyrt for å gjøre det riktige valget, slik at du får et par skøyter som du vil få stor glede av i lang tid.

De ulike typer rulleskøyter er alle utformet for et bestemt formål. Noen er egnet for vanlig inline skating, hvor du kjører på trening eller for moro (f.eks. Fitness rulleskøyter og side-by-side rulleskøyter), andre er laget for mer erfarn bruk og / eller konkurranse (f.eks. speed, aggressive , Freeskates og Derby). I denne guiden får du en god oversikt over rulleskøytetyper - klikk videre inn i en bestemt type for mer informasjon.

Fitness inlines

Fitness inlines er egnet for både bevegelse og komfort. De er preget av å være veldig behagelig og puster nåe du har de på og er derfor bra for både lange og korte turer. Med fitness inlines kombineres både trening og moro, og de kan brukes av alle aldre, voksne så vel som barn. De er tilgjengelig i mange farger og modeller.

Les mer i vår guide til fitness inlines.

Side-by-side rulleskøyter

Noen side-by-side-modeller er egnet for disco, dans og generell hyggekjøring, mens andre er egnet for trening, transport og lengre turer. De har det klassiske utseendet med fire hjul som sitter i par, og de kan føles mer stabile å stå på i forhold til inlines på grunn av en bredere base plate. Side-by-side rulleskøyter er tilgjengelig i mange design og også mange retro modeller som kan bringe nostalgiske følelser i mange voksne som husker dem fra barndommen. De er egnet for alle aldre, barn, voksne og eldre.

Les vår guide til de side-by-side rulleskøyter

Speed Skates

Speed ​​skates er egnet for erfarne riders som ønsker høy hastighet og ofte kjører i klubb eller deltar i konkurranser. Speed ​​skates har primært fokusert på ytelse, slik at du kan oppnå bedre tider.

Les vår Guide til Speed Skates

Aggressive Skates

Er du for triks og ramper, er det aggressive skates du skal se på. De er laget for å kjøre i skate parker og street hvor du gjør slides og ulike triks på forskjellige objekter. Aggressive skates er egnet for erfarne skatere.

Les vår Guide til aggressive skates

Freeskates

Ønsker du å kjøre urban eller freestyle slalom, velg freeskates. De er spesielt egnet for håndtering av mange raske retningsendringer som du blir presentert i det urbane miljøet og i slalåm, der du utfører en rekke "dansebevegelser". De er meget manøvreringsdyktige og er derfor vanligvis ikke utstyrt med bremser. Freeskates brukes også til triks i bymiljøet og er egnet for mer erfarne skatere. Veier du over 100 kg og ønsker å kjøre for mosjon eller moro, bør du velge freeskaet i stedet for fitness inlines.

Les vår Guide til Freeskates

Derby skates

Derby skates er utviklet spesielt for roller derby, som er en innendørs lagidrett med kontakt. Gode ​​derby skøyter er manøvrerbar, slik at du enkelt kan lage skarpe svinger og bevege seg allsidig. Roller derby karaktirisrer seg også av at spillerne ofte har fargerike klær.

Les vår guide til de derby skøyter

Kontakt oss om du har spørsmål om hvilken skøyter du bør velge.

Produkter