MENY
×

Akebrett og vinterlek

Hvis du leter etter et akebrett eller kjelke så er dette det rette stedet å lete. Vi har et utvalg av kjelker, akebrett, snowracer og mye mer underholdning for vinteren. Når snøen faller, og verden utenfor blir hvit, så det er på tide å finne din kjelke å komme seg avsted!

Bobslede

En bobslede er en viss form for plast slede, som er svært populær i Danmark. Den blir ofte brukt av barn i vinter-kjelke åser. Fordelen med en bobslede er at den kan brukes selv om det bare er en liten mengde av snø, i motsetning til sledene i tre som fungerer best i større snømengder. Utenfor Danmark vil man i hovedsak koble en bobslede med vintersport med samme navn. den form for bobslede man bruker i denne sportsgrenen er da en helt anderledes enn den bobslede som man ser i kjelkebakkene.

Vårt utvalg av vanlige kjelker og bobsleder gir deg muligheten til å få det beste ut av vinterens kalde vær. Bremsehåndtakene på sledene fungerer som både bremser og styring. Håndtakene gjør det mulig å navigere med sleden ved å trekke ett håndtak på en gang. De fleste kjelker er laget av HDPE plast av høy kvalitet, slik at de forblir slitesterk og fleksibel - selv ved lave temperaturer.

Kjelke med ratt

En kjelke med ratt eller en snowracer, som det kalles, gir en enda bedre opplevelse når du kjører i høy hastighet nedover akebakken. Du sitter høyere, og har en god utsikt og fordi den har et ratt, får du bedre kontroll over kjelken. Disse såkalte snowracerene er et utmerket valg hvis du ønsker muligheten til å kjøre med høyere hastigheter og med mer kontroll enn en vanlig kjelke.