×
MENY

Elektrisk Skateboards / Elektrisk Longboards

  Filter
Merker

Elektrisk skateboard - fremtiden for personlig transport?

Den elektriske sykkelen har blitt mer og mer vanlig i løpet av de siste årene, og nå for tiden ser vi også at denne interessen har spredd seg til b.la. elektriske skateboards - disse blir som regel også referert til som elektriske longboards, el-sparkesykler og hoverboards. Og det er ingen grunn til å tro noe annet enn at denne utviklingen bare vil fortsette å øke og øke fremover, i mange år fremover. Batterikapasitetene blir stadig større, det tar mindre tid å lade dem opp - i tillegg til at holdbarheten på motorene blir stadig bedre og bedre. Så kanskje det er på tide å skaffe seg et elektrisk longboard?

Hvorfor skal man skaffe seg et elektrisk longboard?

For det første, all form for pendling blir skikkelig gøy og enkelt. Og hvis du ikke ønsker å være full av svette fra sykkelturen på vei til jobben, eller bli helt sammenpresset av folk på bussen og trikken - da er et elektrisk longboard den rette løsningen på dine problemer. Ganske sikkert så har du allerede sett den lykkelige skateren før på gata som er på vei til jobb/skole og bare stormer gjennom trafikken og folkemengden i en god fart, nesten helt uanstrengt på sitt elektriske longboard - mens du sitter fast i bilen eller på bussen.

Hvis du er en gira longboardkjører, så er de elektriske skateboards / longboards den perfekte løsningen når du har akkurat de små irriterende bakkene på vei til skolen eller jobben. Dermed får du garantert en daglig dose med longboarding, unngår svetten + at du gjør noe godt for planeten vår.