MENY
×

Elektrisk Transport

  Filter
Merker
Opplader stikkontakt

Fremtiden for personlig transport er her

Den elektriske sykkelen har blitt vanlig i de siste årene, og for øyeblikket ser vi stor interesse for andre former for elektrisk transport som Stary Boards, elektriske longboards, skateboards, sparkesykler, hoverboards og Ninebot Segways. Det er ingen grunn til å tro at denne utviklingen ikke vil fortsette i mange år framover. Batteriets kapasitet blir større, ladetiden reduseres og motorenes holdbarhet forbedres kontinuerlig. Hvis vi tar en titt på et eksempel som Stary Board, har spesifikasjonene og kvaliteten til den første modellen til nå vært betydelig.

Et stary board eller et Inboard M1 board?

Her hos SkatePro har vi for tiden to merker av elektriske longboards. Stary Board og Inboard M1 longboard. En av de viktigste forskjellene er topphastigheten som er litt raskere på Inboard M1-bordet, hvor du også kan bytte batteriet og øke rekkevidden.

Ninebot og Segway - Det samme?

Historien om Segway og Ninebot er et faktisk drama. Den tohjulede selvbalanserende scooteren ble oppfunnet i USA, men oppfinnerne hadde noen utfordringer med hensyn til å gjøre den nye formen for elektrisk transport lønnsom. I Kina produserte et selskap som heter Ninebot et lignende produkt, men siden Segway allerede eide det verdensomspennende patentet for selvbalanserende scooter, ble dette ikke godt mottatt i Amerika, og de lagde et søksmål mot Ninebot. Men hvordan håndterte Ninebot dette? De kjøpte Segway og fusjonerte de to selskapene. Så det er grunnen til at vår selvbalanserende scooter kalles både Ninebot og Segway.