×
Meny

Mindless Longboards

Mindless Longboards spesialiserer seg på cruiserboards, komplette longboards og trucks. Det britiske merket tilbyr produkter som har en herlig blanding av god kvalitet og rimelig prislapper. Deres longboards og cruisers passer for alle slags kjørestiler og ferdighetsnivåer. Mindless designer sine brett svært likt de originale skateboards fra 70 -og 80-tallet. Dette betyr at de har større hjul, noe som lar deg manøvrere raskere svinger og oppleve en mer smooth kjøretur på humpete underlag.

Mindless er velkjent for å bruke toppmoderne løsninger under brettkonstruksjonsprosess - samt gjennomteste deres designs med hjelp av erfarne skatere. Trucks fra Mindless til surfskate og longboards lar deg skreddersy ditt setup på en slik måte at du kan optimalisere hastighet og ytelse på brettet slik du selv ønsker.

Merket ble etablert tilbake i 2005 og er lidenskapelig opptatt av miljømessig bærekraft ved å b.la. kjøpe lønnetre fra regenerative skoger der hvor det er mulig. I tillegg til brett, har også Mindless et pent utvalg av truckgummi og riser pads.

Vis alle

Lignende produkter

SkatePro