×
Meny

PRIME8

PRIME8 Board Supply Co. har som mål å være den nye standarden innen toppkvalitets skateverktøy. Dette amerikanskebaserte selskapet i California er ny i bransjen og har kommet med storm. PRIME8 spesialiserer seg på nødvendige komponenter for skating, som f.eks. deres signaturprodukter "T"-skateverktøy, skralle, akselgjenger og presseverktøy for kulelager.

Deres skateverktøy er også bygget med kraftige komposittrammer og kommer med diverse tilbehør som trengs for å fikse brettet - som f.eks. unbrakonøkkel, skiftenøkkel og tre stikknøkler. Komponenter fra PRIME8 er designet for å være langvarige og slitesterke. Merkets verktøy er ergonomisk formet slik at du kan reparere og modifisere ditt skateboard uten å anstrenge hendene.

PRIME8 distribueres av Rolling Thunder Supply Co., et britisk merke som brenner for å rekruttere flest mulig folk til den nydelige sporten som er - skateboarding. Rolling Thunder samarbeider også med veldedige organisasjoner for å hjelpe til med å bygge skateparker rundt om i verden i samfunn som ikke har ressurser.

Vis alle

Lignende produkter

SkatePro