×
Meny

SKG Verktøy

SKG er en tysk verktøyprodusent som lager skrutrekkere, unbrakonøkler og annet av verktøy utmerket kvalitet. Den ergonomiske og veldesignede SKG T-serien med unbrakonøkler er midt i blinken for å stramme slitte, fastsittende eller rustne skruer på sparkesykkelens setup. Muligheten for påføring av sidehåndtak muliggjør et langt høyere dreiemoment, noe som gjør det mye lettere for ryttere å reparere eller bytte komponenter på sine elskede sparkesykler.

Dette europeiske merket er velkjent for å lage sine produkter med høy presisjon, toppmaterialer og nyskapende konstruksjoner. SKG sin unbrakonøkler er utviklet for å være enkle å bære med seg - med andre ord, formålslaget for ryttere til å raskt og enkelt kunne fikse på sitt setup.

Så enten du leter etter et verktøy for å bygge på sparkesykkelens nye setup, bytte ut slitte komponenter - eller bare leter etter en pålitelig unbrakonøkkel for å få rask og god tilgang til robuste skruer, har SKG definitivt høykvalitets verktøy liggende på lur til deg her.

Det er ingen produkter fra denne produsenten.

Lignende produkter

SkatePro