×
Meny

ENNUI Protection

ENNUI er et undermerke til skøytegiganten Powerslide - og er en virkelig ekspert på å produsere beskyttelsesutstyr. ENNUI ble etablert tilbake i 2012 og introduserer et helt nytt konsept av beskyttelsesutstyr som er spesialdesignet for urbane idretter. Egnet for alle skatere. ENNUI sine pads er slitesterke, pene å se på, komfortable, og sørger for en smooth økt hvor kroppen er beskyttet mot alle slags skader.

Når det gjelder deres beskyttelse, har ENNUI et virkelig bredt utvalg av spesialiserte produkter. Alt fra knebeskyttere til beskyttelseshansker - alt du trenger for å polstre deg opp. Før deres produkter slippes løs på markedet, har deres utstyr blitt gjennomtestet og fått hard juling av merkets team son består av alle slags eksperter innen de relevante idrettene; skateboarding, longboarding, inline-skating og BMX - med andre ord, eksperter som vet hvordan man virkelig tester beskyttende utstyr.

Produktene fra ENNUI er konstruert med kvalitetsskum og designet for å lett kunne passe alle kroppstyper der ute. Beskytterne vil kunne absorbere mye juling fra knall og fall - samtidig som det holder seg godt festet til kroppen i tilfelle man har uforutsigbare fall.

Vis alle

Lignende produkter

SkatePro