×
Meny

Spitfire Wheels

Spitfire Wheels er et kjent amerikanskbasert merke som spesialiserer seg på produksjon av skateboardhjul, men de tilbyr også en rekke slitesterke kulelagre av utmerket kvalitet. Hjulene fra Spitfire er blant de mest solgte i hele skatemiljøet - og med god grunn. Her snakker vi nemlig hjul med avanserte high-end uretanformler, tilgjengelige i forskjellige hjulformer - og i ulike størrelser som kan tilpasses enhver kjørestil.

Selskapet ble etablert i 1987 av Jim Thiebaud, hele målet bak Spitfire Wheels er og har alltid vært, å produsere langvarige og lynraske skateboardhjul for bruk i både gate og skatepark. Spitfire har hjul for en rekke ulike setups der ute, og derfor et go-to merke for veldig mange. Velbalanserte hjul som deres Spitfire Formula Four og serien fra Spitfire Classic gir skatere enestående grep, smooth crusing og kjempegod holdbarhet.

Den høye kvaliteten på Spitfire skateboardhjulene har erobret hjertene til mange pro-ryttere som ser på dette merket som deres favorittfirma for alle oppsett.

Utrolig balanserte hjul som Spitfire formel fire og Spitfires Classic-serie er i stand til å tilby løpere et enestående grep, jevn cruisesesjon og topp holdbarhet.

Vis alle

Lignende produkter

SkatePro