×
Meny

Globe Skateboards

Globe er et australsk skateboardmerke som produserer et bredt spekter av skateboards, skatesko og skateklær. Skateboards, longboards og cruiserboards fra Globe er velkjent for å være veldig godt bygget og gi strålende valuta for pengene. Her snakker vi altså brett for alle aldersgrupper og ferdighetsnivåer. Globe sine decks presses med lim fra epoksyharpiks, noe som er langt mer stabilt enn det vanlige vannbaserte limet. Så dette gjør deres decks sterkere og mindre sårbare ovenfor vannskader.

Merket ble etablert i australske Melbourne tilbake i 1994 av tre brødre; Peter, Matt og Stephen. Selv om de startet veldig lokalt, distribuerer Globe nå til mer enn 100 land over hele verden - noe som b.la. skyldes at de nå kan drive sin egen fabrikk i produksjon av brett.

Globe sitt team er består av en gjeng med skatere, surfere og snowboardkjørere som alle deler samme energi, lidenskap og kjærlighet for skateboarding. Deres mål er å skape innovative kvalitetsprodukter som oser av en relaxed livsstil.

Vis alle

SkatePro