×
Meny

Krooked Skateboarding

Krooked Skateboarding produserer komplette skateboards så vel som decks og de er velkjente for sin kunstneriske grafikk. I tillegg til deres iøynefallende designs, er decks og komplette skateboards fra Krooked konstruert for å imøtekomme kravene til selv de mest kravstore proffskaterne der ute. Krooked er nemlig anerkjent for sin kvalitet fra aller øverste hylle. En annen ting som må nevnes med Krooked Skateboarding er at de samarbeider med en rekke ulike gjesteartister, ofte er disse andre profesjonelle skatere. Disse samarbeidene resulterer i flotte Krooked Boards som kommer i et begrenset utvalg (limited edition).

Krooked Skateboards startet sin reise i amerikanske San Francisco tilbake i 2002. Mannen bak det hele er profesjonell skater og artist Mark Gonzales, en pioner innen moderne street-skateboarding. Gonzales er også kreativiteten bak de råkule designene du ser på brett fra Krooked, og selve merket følger hans fotspor og lidenskap for å gjøre deres skateboards underholdende og gøyale gjennom levende grafikk og høy ytelse.

Så hvis du leter etter et mer avansert brett som ikke bare vil ta dine ferdighetsnivåer til nye høyder, men som også ser svært bra ut - er Krooked Skateboarding merket for deg.

Vis alle

Lignende produkter

SkatePro