×
Meny

SIDAS Innleggssåler

SIDAS er en produsent av høykvalitets innleggssåler for alle fottyper og alle idretter. Dette franske selskapet tilbyr innovative produkter som er laget for å levere massevis av komfort og velvære for alle slags sportsfolk og amatører der ute. Det spesielle med disse innleggssålene er at de er ekstremt formbare - de vil tilpasse seg formen på dine føtter helt ypperlig. For å i det hele tatt kunne gi denne enestående kvaliteten, er SIDAS Innleggssåler utviklet i samarbeid med både kiropodister, leger og fottøyspesialister - på toppen av å være gjennomtestet av toppidrettsutøvere.

Det var tilbake i 1975 at SIDAS ble startet av tre skiinstruktører som gikk inn på sportsmarkedet for tilby komfortable og formbare innleggssåler for ski. SIDAS Skisåler ble raskt svært populære i skimiljøet over hele verden, noe som ga SIDAS muligheten til å blomstre til et internasjonalt selskap. Dette førte til at de kunne starte med å utvikle sine produkter for alle slags idretter der ute.

Med såler laget delvis av resirkulerbare materialer for å minimere miljøpåvirkningen fra deres produkter, tilbyr SIDAS en behagelig brukeropplevelse - slik at du kan fokusere fullt ut på prestere der du må.

Vis alle

Lignende produkter

SkatePro