×
Meny

Lenz

Lenz er et kjent østerriksk selskap som produserer sportsklær for friluftsliv, utendørsaktiviteter og actionsport. Merket produserer b.la. populære Lenz Varmesokker og Lenz Vester laget fra høykvalitets tekstiler som også er hurtigtørkende for når du er i aktivitet - samtidig som de holder deg varm under kalde forhold. Takket være deres patenterte høykvalitets fibre, er produkter fra Lenz også slitesterke og langvarige i effektivitet. Med andre ord, de leverer virkelig varene.

Helt siden oppstarten 1987 har selskapet forsøkt å oppfylle de høyeste standardene innen utendørs bruk. Det startet først som en liten tekstilprodusent, men i dag er produkter som deres varme Lenz Vester og Lenz Varmesokker brukt av toppidrettsutøvere på både det olympiske skilandslaget til Østerrike så vel som i skiforbundet til Liechtenstein.

Produkter fra Lenz produseres i Europa ved hjelp av sertifiserte råvarer, og den høye kvaliteten på disse produktene gir en svært komfortabel passform - uten at dette går noe som helst utover den høye ytelsen.

Vis alle

Lignende produkter

SkatePro