×
Meny

Reign Hockey Skates

Reign Hockey Skates produserer hockeyskøyter og rulleskøyter for rullehockey som er kjent for sin enestående ytelse. Det som gjør skøytene fra Reign så spesielle, er hvordan de forener innovasjoner og nye teknologier for å tilby best mulig fart og ytelse. En av de mange avanserte funksjonene man finner på hockeyskøyter og rullehockey-skøyter fra Reign, er deres Trinity-montering. Denne monteringen maksimerer kraftoverføringer og manøvrerbarhet, noe som tar dine ferdigheter til nye høyder på hockeybanen.

Som en del av det gigantiske og legendariske merket Powerslide, er Reign støttet opp av kanskje bransjens aller beste og mest innovative merke i produksjon av innovative toppkvalitets skøyter. Reign begynte fra bunnen av for å bringe et nytt image, og de ønsket å ta med seg funksjoner fra inline-skating til hockeybanen, en disiplin som lenge har stått stille på tradisjoner og uten særlig fremskritt mht. teknologiske løsninger.

Reign Hockey Skates har lykkes med å introdusere nye, revolusjonerende designs for hockeyverdenen - noe som har gjort det mulig for hockeyspillere i alle aldersgrupper å ta sine ferdigheter til nye høyder i både trening og kamp.

Vis alle

Lignende produkter

SkatePro