×
Meny

BerlinWood Fingerboards

Berlinwood Fingerboards er blant de mest velkjente produsentene der ute av høykvalitets fingerboards. Deres komplette brett og decks er designet akkurat som et normalt skateboard - med en nose littegrann lenger enn dets tail. Alle decks fra Berlinwood er 98 mm, har en 5-lags konstruksjon, og trematerialet er høykvalitets finér - noe som gjør dem ikke bare slitesterke, men også midt i blinken for triksing.

Berlinwood Fingerboards ble startet opp av Timo Lieben tilbake i 2002, og han var verdens første til å lage fingerboards av tremateriale. Timo fortsetter å være sterkt involvert i selskapets utvikling - alle fingerboards er håndlaget i Tyskland av profesjonelle fingerboarders. Berlinwood holder seg stadig et hestehode foran sine konkurrenter, takket være den konstante utviklingen og innovasjonen. Merket er nå en del av Blackriver, som sannsynligvis er verdens mest etablerte merke innen fingerboarding - de var det første selskapet i verden til å anerkjenne fingerboarding som en sport.

Så hvis du ønsker å ta dine ferdigheter til nye høyder innen fingerboarding, da er er Berlinwood Fingerboards merket for deg.

Det er ingen produkter fra denne produsenten.

Lignende produkter

SkatePro