×
Meny

Merritt BMX

Merritt BMX produserer høykvalitets og funksjonelle BMX-komponenter som imøtekommer rytternes behov. I deres produktsortiment finner vi et bredt og pent utvalg av pedaler, dekk, styrer og mer. Merket har nesten alt som trengs for å reparere, oppgradere eller skreddersy ditt BMX-setup. Merritt BMX er kjent for innovativt design, og for å kunne tåle mye juling. Dette lar BMX-ryttere kunne trene hardt så vel som å ha det kjempegøy med sitt setup. I tillegg til merkets høykvalitets komponenter, tilbyr Merritt et flott utvalg av stilfulle klær.

Mike Brennan, en velkjent BMX-rytter, etablerte Merritt BMX i 2012 i USA - etter å ha forlatt sin mangeårige sponsor Animal Bikes. Helt siden begynnelsen har Brennan og hans dyktige crew introdusert mange innovative BMX-komponenter til markedet. Merritt BMX har også rekruttert mange eliteryttere til sitt pro-team.

Med sitt høykvalitets utvalg av komponenter, brukt av noen av de beste BMX-rytterne der ute, kan du være sikker på at Merritt BMX tilbyr produkter som leverer ytelsen og holdbarheten som trengs for å ta dine ferdigheter til nye høyder.

Vis alle

Lignende produkter

SkatePro