×
Meny

Bronson Kulelager

Bronson Speed Co. sitt fulle fokus er på lage raskt-spinnende, langvarige, og slitesterke kulelagere for skateboards. Deres mål er gi deg best mulig skateopplevelse. Bronson har brukt mange år på utvikle sine produkter for å være best på markedet - og mange profesjonelle skatere har vært en del av dette.

Selskapet, som er en del av NHS Fun Factory, har utviklet en strålende kolleksjon av kulelagere for skateboards. Her snakker vi kulelagere som virkelig imøtekommer alle skaternes behov. Bronson Raw er et godt eksempel på kulelagere som har et "skjoldfritt design" for å begrense skader så vel som oppsamling av skitt og støv. Bronson G3 og G2 bruker lynrask keramisk olje for å holde saker og ting smooth - på toppen av å beskytte mot fuktighet og rust. Og alt dette får du til en rimelig prislapp.

Bronson Speed Co. designer kulelagere for den neste skategenerasjonen. Kulelagere er kjernen til dette merket, de lever og puster det, og resultatet fra denne lidenskapen har gitt skatemiljøet et svært høytytende produktutvalg.

Vis alle

Lignende produkter

SkatePro