×
Meny

TLC Bikes

TLC Bikes pumper ut på markedet innovative BMX-komponenter av høy kvalitet. Her snakker vi alt av komponenter, fra pegs til tannhjul. TLC står for "Titanium Lightweight Component", som på norsk altså betyr "lettvektet komponenter av titan". TLS sine bolter og eiker er laget fra ekstremt lettvektet titan, noe som sørger for både holdbarhet og lavest mulig totalvekt. Selv om merket er mest kjent for sine komponenter, inkluderer deres produktsortiment også bekledning. TLC gir altså ryttere komfortable hettegensere og t-skjorter også for øktene.

Reisen til TLC Bikes startet i 2013 i Essex, Storbritannia. Mannskapet bak dette merket består av BMX-ryttere som så et stort behov for ultralette titankomponenter i det britisk BMX-miljøet. Hver eneste BMX-komponent fra TLC Bikes er både designet i Storbirtiannia så vel som gjennomtestet av deres talentfulle team av ryttere. Med andre ord, du er sikret produkter som tåler alle slags kjørestiler.

TLC Bikes fortsetter å vokse og utvide sitt produktsortiment - takket være suksessen og støtten som merket har fått fra BMX-miljøet.

Vis alle

Lignende produkter

SkatePro