×
Meny

Grangers

Grangers er et britisk merke som er dedikert til å levere produkter for klesbeskyttelse slik at dine klær vil alltid prestere på sitt beste uti i naturen. Grangers lever og brenner for at du skal få kunne komme deg ut på eventyrlige naturopplevelser - uten å måtte bekymre deg for at værforholdene skal være en hindring. Alle produkter med klesbeskyttelse fra Grangers, er produsert på en miljøansvarlig måte - i tillegg er alle deres flasker laget fra resirkulert plast fra havet (OWP).

Grangers Performance Wash er designet for å forbedre ditt utstyrs vannavvisende finish - på toppen av å gjøre det 100% rent, friskt og luktfri igjen. Andre produkter som Grangers Down Wash og Grangers Merino Wash er spesialdesignet for å fornye og rengjøre disse spesifikke stoffene på en skånsom og uskadelig måte.

Selskapet har laget produkter for eventyrlige naturopplevelser helt siden 1937 da de ble grunnlagt i Watford, England. En av mange nevneverdige milepæler, er at de var involvert i den aller første bestigningen av Mount Everest tilbake i 1953. Så her får du altså en pekepinn på hvor gode produktene fra Grangers er.

Vis alle

Lignende produkter

SkatePro