×
Meny

Flaxta Beskyttelse

Flaxta er et merke som består av en gjeng som er lidenskapelig opptatt av å innovere høykvalitets beskyttelsesutstyr. I Flaxta sitt brede og pene produktsortiment av beskyttelse for vintersport, kan vi f.eks. nevne deres ryggskjold, hjelmer og skibriller. Dette er noen av produktene merket har valgt å fokusere på - å du kan være sikker på at ingen detaljer har blitt oversett i designprosessen. Flaxta har nemlig et svært nøye øye for detaljer.

Ryggskjold, altså ryggbeskyttelse fra Flaxta, er utviklet med en unik konstruksjon for å gi en perfekt balanse mellom absorpsjon, ventilasjon og tilpasning. Dette systemet, kjent som “AVA”, har tiltrukket seg oppmerksomhet fra mange toppidrettsutøvere så vel som mosjonister - verden over.

Flaxta er et merke som har virkelig ledet an med sitt innovative design for å pumpe ut høytytende og trygt beskyttelsesutstyr på markedet. Så enten du er en skiløper som leter etter en strålende hjelm med utmerket passform, eller en snowboardkjører som jakter etter et ryggskjold - har Flaxta hva du trenger.

Vis alle

Lignende produkter

SkatePro