×
Meny

Black Diamond Ski & Snowboard Gear

Black Diamond Equipment er et selskap velkjent for å selge høytytende utstyr for alle dere spesialister der ute på klatring, ski eller snowboarding. Produktsortimentet innen Black Diamond Ski & Black Diamond Snowboard inkluderer skiutstyr for backcountry, det siste nye av høykvalitets sikkerhetsutstyr, og high-tech bekledning som dekker alle slags værforhold.

Black Diamond ble grunnlagt av friluftsentusiast og miljøverner, Yvon Chouinard, som opprettet selskapet tilbake i 1957 ved å selge klatreutstyr rett ut fra bagasjerommet på bilen hans. Yvons lidenskap for bærekraftighet og bevaring av naturen er en veldig stor del av Black Diamond sitt DNA, og tiltak som miljøoverholdelsesprogrammet sikrer at nøye materialvalg brukes for å spare planeten.

Selskapet er nå mer engasjert enn noen gang før i sin lidenskap for å ikke bare gi deg det beste utstyret man kan få der ute - men for at du skal få det produsert på mest mulig bærekraftig måte også. Så alt fra klatreutstyr til backcountry skisutstyr - så vel som sikkerhetspakker ved snøskred, er Black Diamond Equipment definitivt merket for deg som ønsker innovative og glimrende produkter.

Vis alle

Lignende produkter

SkatePro