×
Meny

Cariuma Skatesko

Cariuma designer stilige skatesko som ikke bare er ekstremt komfortable og stilfulle å se på, men også bærekraftige. Dette brasilianske merket produserer produkter som rett og slett er bedre for folket og for planeten - og alle sko fra Cariuma er laget fra førsteklasses materialer fra ansvarlige kilder - med et lite miljømessig fotavtrykk. I tillegg har Cariuma lansert sitt eget skogplantingsprogram. For hvert solgte par med sneakers fra Cariuma, plantes 2 nye trær i den brasilianske regnskogen.

Cariuma ble grunnlagt av to gode venner, David og Fernando, som begge fant tonen over en gjensidig lidenskap og kjærlighet for brettsport og fedreland. De ønsket å bygget et selskap som står imot den sløsende produksjonspraksisen - og heller skape funksjonelle og stilfulle skatesko som er bærekraftig produsert.

Med skatesko fra Cariuma får du tidløst design, ekstremt høyt komfortnivå og høy kvalitet. Så vær klar for sko som tar ditt ferdighetsnivå til nye høyder - samtidig som du gjør planeten en tjeneste.

Vis alle

Lignende produkter

SkatePro