×
Meny

Tubbs Truger

Tubbs produserer fottøy designet for fotturer, stier og backcountry-opplevelser i snøen. Deres mål er å bringe folket nærmere naturen, oppmuntre til en aktiv livsstil og skape en sport for familie og venner.

Tubbs sine truger for kvinner er et meget godt eksempel på hvordan dette merket har strukket seg for å lage produkter for absolutt alle. Tubbs var faktisk det første merket i verden til å produsere kvinnespesifikke truger hvor designet har innarbeidet de fysiologiske forskjellene mellom kvinner og menn. Modeller som Tubbs Wilderness og Wayfinder, er truger i unisex-versjoner. Disse har vært blant de mest populære produktene blant fjellklatrerne.

Merket ble etablert helt tilbake i 1906 i amerikanske Maine, og har siden det vært en av de ledende trugeprodusentene på markedet. De har fortsatt med å optimalisere design og innovasjon på sine produkter for å kunne tilby truger som kan nytes av folk i alle aldre og fra alle bakgrunner. Tubbs får deg ut i naturen, noe som er både gøyalt - og godt for helsen.

Vis alle

Lignende produkter

SkatePro