MENY
×

Doop Classic II Freeskates

NOK 2.099,-
Doop inlines
Zoom
Vennligst velg skostørrelse 
Vis lignende produkter

Beskrivelse

Doop Classic Freeskates leveres med 84mm hjul, som er best for mellomlange turer. Den korte frame gjør det til en lek å kontrollere rulleskøyten. Versjon II kommer med en oppgradert bearbeidet aluminiumramme.

Doop inline rulleskøyter kan justeres i størrelsen og kan brukes sammen med dine egne sko, slik at du alltid har den komforten du kjenner mens du skater. Få mosjon mens du føler byens atmosfære, og samtidig gjør byen og miljøet en tjeneste ved å rulle.

Enkel spennemekanisme, canvas indre/ytter kledning og High Grade skum og et sterkt ytre skall som sikrer komfortable og slitesterke rulleskøyter.

Den medfølgende "HABS" høydejusterbare bremse hjelper deg å kontrollere nedbremsing.

Spesifikasjoner

Hjuldiameter:
84mm
Hjulhardhet:
82A
Hjulbase:
243mm
Støvel type:
Hard, Justerbar størrelse
Ramme materiale:
Aluminium
Lukke mekanisme:
3x Spenne, Mikro-justerings spenne
Kulelager presisjon:
ABEC-7
Ramme type:
Flat setup
Maks hjuldiameter:
84mm
Støvel materiale:
Tekstil, Plast
Innerstøvle materiale:
Skum
Cuff:
Høy ankelstøtte
Bremse:
Ja, Justerbar
Vekt:
1400g
Anbefalt til:
Freestyle skating
 

Omtaler

Gode skøyter. Måtte modifisere de litt for at de skulle passe godt. Stabiliteten er bra med rett type sko og når man fjerner hurtigjusteringen bak på skøyta blir fotstillingen behagelig. Trekker litt fordi den øverste blanke spenna på skøyta er i plast og ikke metall og synes de koster i overkant mye i forhold til kvalitet. Positivt: - lett og ta av og på - ruller godt - bra stabilitet - kan benytte andre typer rammer og hjul med standardfeste Negativt - Er ikke så komfortable rett ut av boksen. (måtte bøye litt plast og justere mye) - veier litt mye for å bære med seg - ankelstøtten har for mye stoff, så den virker litt myk og er ikke så komfortabel - funker ikke optimalt med alle typer sko. Bør ikke være mye joggesko. - pris i forhold til ytelse. Koster like mye som en komplett skøyte med innersko. - vippelås på ankelen er i plast og ikke metall. (metallfarget plast)
Rune N. (Finneidfjord)
06-07-2016
Stemmer: 4 av 5 mulige!