Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny

FX Kite

Video
Video
Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

FX Kite fra Cabrinha er en allsidig kite til både damer og herrer som driver med freerides og freestyle.

Kjører du unhooked? - denne modifiserte C-formede kiten vil garantert hjelpe deg med dine triks ved å levere en rask reaksjon til dine handlinger.

På grunn av sine raske egenskaper, så er FX perfekt for looping samt hooked og unhooked.

Egenskaper:

  • 1X Security

Når du aktiverer 1X Security -sikkerhetssystemet, så drepes all kraft til din kite umiddelbart og den vil dermed hvile helt ubevegelig både på vann -eller land.

  • Dynamic Arc

Denne teknologien tillater din kite to forskjellige bueformer. Den har en bueform når den er i luften, og en annen bueform når den hviler på vannet for å åpne seg enda litt mer - før den vil fly opp i luften igjen.

  • High Tenacity Dacron

Dette er materialet som Cabrinha bruker for å forbedre kiten sin evne til å holde sin struktur intakt, samtidig som det bekjemper deformasjon mens kiten er i luften. Dette reduserer også forlengelse og resulterer dermed i en mer presis og forutsigbar kite.

  • Pure Profile Panels

For å gi sine kites ekte og stabile aerodynamiske profiler, så har Cabrinha plassert paneler i designet veldig strategisk. Dette forbedrer effektiviteten, selve ytelsen og prestasjonsområder.

  • Skeletal Frame

Denne teknologien sikrer strukturen til din kite ved bruk, og vil gjør den mer stabil. Dette gjør det også mye enklere å få liv på din kite igjen.

  • Sprint System W/ Airlock

Dette store airlock-systemet sørger for en rask oppblåsing , samt en rask deflasjon etter du er ferdig med økten. Hvert strut kan låses for å holde kittrammen stiv og isolert mot alle deflasjoner fra resten av kiten.

For å lese bruksanvisningen - Klikk her

Spesifikasjoner

Kite Bar:
Ikke inkludert
Kite-liner:
4 Liners
Kjøre Stil:
Freeride, Freestyle, Wakestyle
Kitepumpe:
Ikke inkludert
Vis alle

SkatePro