Produktet er utsolgt og forventes ikke å komme tilbake på lager igjen. Vis lignende produkter
×
Meny

AG 15 Montre Pro Aggressive Inline Skates

Utsolgt vare. Kan ikke leveres
Vis lignende produkter

Populære produkter

Beskrivelse

Iqon AG 15 Montre Livingston Pro Aggressive Inline Skates er designet i samarbeid med den legendariske Montre Livingston, og disse skøytene står for stil, komfort og enestående ytelse.

Med sine svarte og hvite farger og sneakerinspirerte design vekker disse skøytene oppsikt uansett hvor du går. Montre Livingston Pro har også en 45° snørelås, en helt ny Iqon-mansjett og en høydejusterbar mansjett for å gi den perfekte passformen som alle skøyteløpere ønsker seg.

Opplev den perfekte kombinasjonen av styrke, fleksibilitet og komfort. Glassfiberforsterket plast og et varmestøpt karbonskall gir støtte og tilpasningsdyktighet, mens den førsteklasses MYFIT Prime-lineren sørger for god passform. Førsteklasses materialer som sterkt, tykt skinn og slitesterk nylon gjør pakken komplett.

Den brede soulplaten, den nye Kizer Supreme-spennen på toppen og Montres karakteristiske Pro-ramme fra Create Original gir enestående stabilitet og kontroll. De spesialutviklede 58 mm store hjulene med Ultra Reactive PU-blanding gir lynrask fart og utrolig grep i alle typer terreng. Gjør deg klar til å omdefinere grensene for hva som er mulig på skøyter!

Spesifikasjoner

Hjuldiameter:
58mm
Hjulhardhet:
88A
Ramme type:
Flat setup
Nivå:
Avansert
Støvel type:
Hard, Varme formbar
Innerstøvel detaljer:
Avtaklig, Varme formbar, Anatomisk utformet
Lukke mekanisme:
Snøre, Spenne
Kulelager presisjon:
ABEC-9
Ramme materiale:
Kompositt, Nylon
Støvel materiale:
Carbon, Kompositt
Innerstøvle materiale:
Memory foam, Nylon
Cuff:
Stabil
Montering:
UFS
Anbefalt til:
Aggressive skating

Fra samme merke

Vis alle

SkatePro