×
Meny

Psycho One 5mm Chest Zip Våtdrakt

(3)
1 stk
Antall
1 stk
2 stk
3 stk
4 stk
Limited quantity available
I handlekurv
  Lagre til senere
Gratis frakt med dette produktet
Levering 2-3 virkedager
365 dagers åpent kjøp

Se også

Beskrivelse

Denne Psycho One -våtdrakten fra O'Neill er formålslaget til herrer og troner øverst i deres utvalg av våtdrakter. Denne våtdrakten vet hva du som surfer ønsker i en våtdrakt, minimalt med vekt og maksimalt med bevegelsesfrihet. Blant O'Neill sine egne team riders, så er dette deres mest foretrukne våtdrakt. Et hovedfokus har vært å designe denne våtdrakten til å ha så få sømmer som overhodet mulig, noe dem har gjort ved å bruke større paneler. Dette har dem gjort på en utmerket måte ettersom våtdrakten fortsatt gir en helt enestående bevegelsesfrihet.

Egenskaper:

 • F.U.Z.E. Lukkesystem
  • F.U.Z.E. (Front Upper Zip Entry) minner svært om Z.E.N. -lukkesystemet i selve konstruksjonen, bare det at F.U.Z.E er istedenfor montert foran i brystområdet. Dette systemet vil gi godfølelsen av å være trygg og tørr. I tillegg får du en utmerket bevegelsesfrihet med denne våtdrakten på deg.
 • 360° Barrier m/ Dreneringshull
  • Denne løsningen er en del av F.U.Z.E -lukkesystemet som vil med sine dreneringshull skylle ut alt av vann som på en eller annen måte skulle klare å trenge seg inn - dermed slipper du å bærer med deg unødvendig vekt fra at våtdrakten fylles opp med vann.
 • TechnoButter 3
  • TechnoButter 3 er et eksklusivt materiale fra O'Neill som er svært tøyelig. Kjempelett neopren har blitt fusjonert med en Envy-skumgummikjerne. Rett og slett det perfekte materiale til å gi god varme og komfort gjennom hele dagen.
 • Fluid Sømmesveising
  • Dette er en 8 mm tykk silikonbasert -og uretanforseglet ytterside som har et trippelt lag med lim og blindsømmer på innsiden. Da sitter man igjen med et vanntett, holdbart og kjempetøyelig resultat.
 • Dobbel Super Forseglet Nakke/Krage
  • En varmende dobbeltforseglet konstruksjon i nakke/krage med en myk 360° innvendig hudlagsaktig foring. Fullstendig justerbar og vanntett med en strålende tøyelighet.
 • Krypto Kne Pads (Knepolstring)
  • Et slitesterkt neoprensmateriale med svært høy tøyelighet. Ergonomisk formet for å gi deg ekstra komfort og holdbarhet.

Spesifikasjoner

Material:
Technobutter 3, TechnoButter Firewall
Nivå:
Advanced
Tykkelse:
5/4mm
Aktivitet:
Wakeboarding, Kitesurfing, Surfing, Brettseiling, Vannski, All-round, Foil Winging
Zip Type:
Chest Zip
Vann Tempratur:
10-14 °C
Våtdrakt Type:
Fullsuit
Miljøvenlig:
Aqua Alpha Løsemiddelfri
Kjønn:
Mann

Populære produkter

Vis alle

Fra samme merke

omtaler   (3)

Hej! Jag är väldigt nöjd över den här våtdräkten! Plus: kvalitén är bra! Jag håller mig varm och den är mycket behaglig. Ger trygghet även vid kallare vatten. Rekommenderas! men ta mindre storlek för en tight fit. Minus: släpper in vatten genom kragen, men är nog mitt fel då jag antagligen skulle köpt en mindre storlek. Jobbig att ta på och av, men inga problem! Använd vaselin på axlarna för ett bättre glid.
Björn Johansson (Gimo)
28-06-2024
Stjerner: 4 av 5 mulige!
Vis alle 3 omtaler
SkatePro