×
Meny

Running Basic Sokker

1 par
Antall
1 par
2 par
Limited quantity available
Antall
1 par
2 par
3 par
4 par
5 par
6 par
7 par
8 par
9 par
10+
Antall
1 par
2 par
3 par
4 par
5 par
6 par
7 par
8 par
9 par
Limited quantity available
I handlekurv
  Lagre til senere
Gratis frakt over kr 999
Levering 2-3 virkedager
365 dagers åpent kjøp

Se også

Beskrivelse

Få en bedre løpeopplevelse med Seger Running Basic Socks, laget av Seger Socks, det pålitelige merket for førsteklasses fotbekledning.

Disse basissokkene er utviklet for å gi optimal komfort og støtte under løpeturen, og er den perfekte kombinasjonen av funksjonalitet og stil.

Disse sokkene er laget av materialer av høy kvalitet og har eksepsjonell pusteevne og fukttransporterende egenskaper. Si farvel til svette føtter og ubehagelig lukt, selv under intense treningsøkter. De forsterkede tå- og hælpartiene gir økt slitestyrke, noe som gjør dem ideelle for regelmessig bruk og lengre løpeturer.

Seger Running Basic-sokkene er designet med en tettsittende passform og støtte for fotbuen, noe som forhindrer at de sklir og strammer, og gir en sikker og komfortabel passform under hele løpeturen. Den sømløse tåkonstruksjonen minimerer irritasjon og ubehag, slik at du kan konsentrere deg om å prestere uten å bli distrahert.

Disse basissokkene er tilgjengelige i en rekke farger, inkludert svart, hvitt og grått, og passer perfekt til løpeantrekket ditt. De er diskré, men likevel stilige, og egner seg både til uformelle løpeturer og konkurranser.

Opplev forskjellen med Seger Running Basic Socks - din perfekte følgesvenn for å nå dine treningsmål. Ta på deg komfort, ytelse og stil, og nyt hvert eneste løpesteg med Seger-sokker.

Populære produkter

Vis alle

SkatePro